Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala kotayla uğraşıyoruz.3gb hemen doluyor.kota kalksın aynı fiyata 256kb hatta 128kb razıyım ama kota olmasın
İnşallah bu sefer güzel birşeyler yaparlar
Hala kotayla uğraşıyoruz.3gb hemen doluyor.kota kalksın aynı fiyata 256kb hatta 128kb razıyım ama kota olmasın
Telekom bu hız artırımı haberlerini bilerek çıkartıyor heralde. Bu haberleri okurken bile kota doluyor. 512 davasına nisan1, haziran1, kasım1 diye binlerce başlık açıldı. Artık olursa olsun banane diyorum
türkiyedeki fiyat politikasına bende çok kızıyorum. ama bazen kim ne hakediyorsa odur diyorum. düşünüyorum da boş beyinli trojan yöneticilerinin ellerinde 6mbitli 1000 madur olsa site çık tutmak ne kadar kolay olabilirdi....
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.