İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adtech ADS ? Google ADS ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar şimdi bir süredir ADTECH ADS kullanıyorum ve tık başı 0,04 den aşagıya düşmüyor ya bu siteye reklam veren dolar yükselmesinden etkilenmedimide bu oranlarda degişiklik olmuyor ??

Google ads 500 tık 8$ mı tercihiniz
Adtech ads 50 tık 3$ mı tercihiniz
not : ortalama bir örnektir..

Bu Google gercekten ileriyi görmemizi engelliyor bu gidişle cok kötüye gidecek gibi herkes alternatif reklam arayışında. 2000 tık 12$ alanalrı duyuyorum ve vay halimize diyorum..

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Adtech hiç kullanmadım ama Google adsense için tıklama başına bu aralar 0,1 veya vermediği çok oluyor, Adsense nin artık eskisi gibi bir "albenisi" kalmadı diye düşünüyorum.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Arkadaşlar şimdi bir süredir ADTECH ADS kullanıyorum ve tık başı 0,04 den aşagıya düşmüyor ya bu siteye reklam veren dolar yükselmesinden etkilenmedimide bu oranlarda degişiklik olmuyor ??

Google ads 500 tık 8$ mı tercihiniz
Adtech ads 50 tık 3$ mı tercihiniz
not : ortalama bir örnektir..

Bu Google gercekten ileriyi görmemizi engelliyor bu gidişle cok kötüye gidecek gibi herkes alternatif reklam arayışında. 2000 tık 12$ alanalrı duyuyorum ve vay halimize diyorum..

google da 300 tıka ortalama 18-20$ veriyor.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adtech ile adsenseyi birlikte kullanabiliyormuyuz?

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1000 tıka 14 dolar zor alıyorum. Böyle giderse yakında 10 doları bile aşmaz.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
benim hala 0.4 altına düşmedi...hatta ortalamam 9-11 arası değişiyor.

bu arada adtech hiç denemedim ben...bi kaç sayfada deniyim

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ey gidi günler 100 tıka 80 dolar verdiğin de üzülürdük be.. şimdi reklamcılık bu hale gelmiş..

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adtech avantajları:
-tık başına verdiği minimum ücret belli
-ödeme ay bittikten 10 gün sonra hesapta
-100$ gibi bir alt sınır yok
-Pin yok
-Geçersiz tıklama yalanıyla hesap kapatma yok

adsense avantajları:
-tık başına çok yüksek ücretler verebiliyor (içeriğine göre tabi)
-adtech gibi kazancın %28ini kdv+gelir vergisi diyerek kesmiyor.
-yabancı sitelerde de kullanılabiliyor.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Google her aman povorim ama su kriz yüzünden herkes verdiği reklamın tıkı 0,05 den 0,01 cekince işler kötüleşti bu 1 haftalıkta degil gecen aydan başladı bu olay.

Dolar yine yükselecek diyorlar bu kötü olucak işte suan var olan reklam verende reklamı kesicek bu sefer hesaplar günlük 0,50 leri görmeye başlıcak günlük 5-7$ rüyamızda görcez artık..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
info domainleri anında engellerseniz sorun olmaz arkadaşlar. ben 20 tıka ortalama 1$ kazanıyorum şu anda dahil olmak üzere.

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adsense iyi değil ancak kötünün iyisi.

Bende o reklamlardan şikayetçiyim. Onun için farklı farklı yerleşimler deniyorum. Sadece metin reklamlar ekliyorum bazı bölümlere.

Birde sanırım yeni www.hizlial.com çıkmış. 0-5000 tık arasına tık başı 0.04 YTL veriyor.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Adsense böyle devam ederse Türkçe sitelerde adsense yerine kullanılabilir diye düşünüyorum...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Birde sanırım yeni www.hizlial.com çıkmış. 0-5000 tık arasına tık başı 0.04 YTL veriyor.

HIZLI AL - aceleye gelmiş bir olay. KAYIT ekranındaki telefon no su girme arızası dışında ŞEHİRLERİN ilçeleri bile tam girilememiş. ve de HEPSIBURADA nın kuralları - tık ücretleri birebir kopyası. Ama hepsiburadanın az saydığı söylentileri arasında DOĞRU sayarsa kullanılabilir.

ADTECH in reklamlarına biraz geçtim ama keşke şu MELODI LOGO KONTOR dolandırıcıları ARKADAŞLIK siteleri PARTNER vs. olmasa. REKLAMSTORE da da bariz bir düşüş var ve ADTECH ve REKLAMSTORE Sistemi bazen çalışmıyor - sitenin açılmasına engel olabiliyor.

Google da tık başı 1 cent i göremez olduk artık - nereye kadar bilemiyorum ama yavaş yavaş hepsiburada tarzı sabit tık ücreti veren yerlere yönelme başlayacak gibi.
KONTOR PARTNER ve bilimum edepsizlik dolandırıcılık ADSENSEde de başa bela - YA TÜRKİYE olduğu gibi adwords / adsense den banlanacak çözüm olarak ya da google daha uygun bir çözüm getirecek buna - DOMAIN WHOIS iyle kredi kartı vs. bilgilerini eşleştirme / gerektiğinde bu kişileri /siteleri sürekli olarak adwords ten banlama gibi ...

Bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterir ama şu an tüm reklam sistemlerinde benzer sorunlar var malesef. Dilerim yakın zamanda OLUMLU GÜZEL gelişmeler görürüz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.