İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Advantage Card olana 6 ay bedava lig tv

jackal

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2006
Mesajlar
1,899
Reaction score
1
12 ay boyunca harcama sözü veren HSBC Advantage Kart Müşterileri 6 ay boyunca LİG TV'yi bedava izleme şansı yakalıyor...
 

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ekim 2005
Mesajlar
3,975
Reaction score
2
Konum
İyinet
faiz üstüne faiz onun üstüne faiz koyan 1 kart. Tüm borcunu ödedim . Kapatmaya gittim makina yuttu. O arada karambolde bi 50 YTL daha borcum cıktı. Neyse azmin zaferi en sonunda iptal ettim. En iyi kart bonus ve access bence.
 

varyemez

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2006
Mesajlar
2,163
Reaction score
4
Konum
Denizli
İş bankası kredi kartı kullanıyorum oldukca memnunum gerek yok diğer yabancı bankalara..
 

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Reaction score
96
Konum
www.odatv.com
ne kampanyası bee, :) kartmı aman, aman , tek kart kullanın yeter


ayrıca hsbc tavsiye etmem, nedeni bir ara başımı ağrıttılar, borç yüzünden filan değil, bende k.kartını iptal ettirdim , kendim kapattırdım, :D davranışları iyi değil, sanki banka bize hizmet için değil, müşteri bankaya hizmet etmesi gerekiyormuş gibi davrandıklarından, 10 üzerinden 0,1 alır...


bonus garanti tavsiyedir
 

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2007
Mesajlar
802
Reaction score
0
Konum
Acil Servis
HSBC Bankasının kredi kartını yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Onun dışında da 16 yaşımda ilk imza hesabı ile başladığım (ve 4 yaşımdan beridir sahip olduğum emektar kumbaramıda unutmuyorum.:)) İş Bankası müşterisiyim.

İş Bankasının cidden hakkını yememek lazım. İş Türkiye'nin Bankası olmakta diyorlar ve dediklerinide yapıyorlar.

Ama HSBC Dünya'nın en saygın bankaları arasında ve kullanım amaçlarına göre İş Bankası'ndan çok fazla avantajı var. Örneğin her kredi kartı ile istediğiniz ülkede alışveriş yapamazsınız. Yapabilseniz bile uzun süreli olarak kalıyorsanız başka bir ülkede kredi kartı borcunuzu kapatamazsınız ödeme yapacak yer olmadığı için.

Ama HSBC' de böyle bir sorun yok. Sizi ülke ülke ayırmıyor. İngiltere'de de Ahmet'i, Mehmet'i tanıyorlar, Türkiye'de de...

Müşterileri uluslar arası düzeyde tutmuşlar yani.

Ama HSBC Türkiye henüz sistemini oturtamadı. Türkiye'de ki en başarılı HSBC Şubeside Fethiye Şubesi mesala. Gittiğinizde görürsünüz. HSBC'nin en güzel özelliği sıra numarası falan yoktur. Ayakta beklemezsiniz. Bir sürü müşteri hizmet yetkilisi vardır ve 1 YTL yatıracak yada çekecek bile olsanız sanki 100.000 YTL çekecek yada yatıracakmış gibi karşılanırsınız bankaya. Hemen oturturlar işleminiz bitene kadar size bir şeyler ikram edilir ve gülerek ayrılırsınız.

Umarım en kısa sürede Türkiye'de de diğer HSBC şubelerinde uygulanan bu standartlar yaygınlaşır insanlarda banka görürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst