Adwords 25 TL'ye 100 TL ücretsiz promosyon kodu

similarweb

0
Onaylı Üye
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
132
Reaction score
7
Merhaba

Google Adwords reklamlarını ilk kez kullanacaklar için 25 TL'lik yapacakları reklama ek olarak 100 TL değerinde promosyon reklam kuponu kazanın.

Adwords ücretsiz reklam kupon kodu almak için https://google.com.tr/adwords linke tıklayarak ücretsiz kupon kodu talebinde bulunabilirsiniz.

Talebinizin ardından mail adresinize Adwords Reklam Promosyon Kodu gelecektir.

25 TL'lik reklamı başlatmadan önce promosyon kodunu faturalandırma sayfasından girmeniz gerekiyor. Aksi halde ilk reklamı başlattığınızda promosyon kodunuzu kullanamazsınız.
 

furkansayers

İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2019
Mesajlar
163
Reaction score
44
Teşekkürler. İlk kez Adwords reklam verecekler için güzel bir destek
 

YelizTurkmen

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
160
Reaction score
17
Konum
Meram
Promosyon kodu linklerinden yapılan başvurular sonuçlanmıyor. Facebook'ta gördüğüm reklam promosyon kodu başvuru linkini paylaşıyorum

Google Adwords 100 TL promosyon kod talep etme linki
 

Cimcime_Cool

0
Onaylı Üye
Katılım
15 Ekim 2002
Mesajlar
404
Reaction score
28
Konum
Adana
Teşekkürler Yeliz. Diğer linkleri denedim ama en son senin verdiğin linki demedim ve promosyon kodu geldi. Sanırım güncel linkler dışında ücretsiz promosyon kodu göndermiyorlar.
 

kolumanlar

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Şubat 2019
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
istanbul
bu dediğiniz 25 tl lik reklam promosyonuna 100 tl tek sefer için mi geçerli.
 

KaRNeC

İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2002
Mesajlar
2,829
Reaction score
260
Konum
Kahramanmaraş
Adwords 25 TL'ye 100 TL ücretsiz promosyon kodunu kullanmak için yeni üye olmuş olmanız gerekiyor. Bu kodu eski üyeliklerde kullanamıyorsunuz. Google bu avantajı sadece bu işe yeni başlayanlara destek amacıyla sunuyor. Evet 1 kere kullanabilirsiniz. Onun dışında promosyon kodlarını kullanamazsınız.

Google Adwords ücretsiz promosyon kodu kullanım koşulları
1. Bu teklif sadece faturalandırma adresi Türkiye'de kayıtlı müşteriler için geçerlidir. Her reklam veren yalnızca bir adet promosyon kodu kullanabilir.
2. Bu teklifi aktifleştirmek için: Promosyon kodunu hesabınıza 31.12.2019 tarihine kadar girmeniz gerekir. Bu tekliften yararlanmak için, ilk reklam gösteriminizin ilk Google Ads hesabınızdan gerçekleştiği andan itibaren 14 gün içerisinde promosyon kodunuzu girmeniz gerekmektedir.
3. Promosyon kredisine hak kazanmak için: Kodu girdikten sonraki 30 gün içinde, reklamlarınızın 25 TL tutarında tıklama alması gerekir. 25TL tutarında ödeme yapıp kredi yüklemek yeterli değildir. Reklam giderlerinin takibi 25 TL tutarında olan kısım için kodu girdikten sonra başlamaktadır.
4. 2 ve 3. adımların tamamlanmasının ardından krediniz genellikle 5 gün içinde hesabınıza yüklenir ve hesabınızın Fatura Özeti bölümünde gözükür.
5. Krediler yalnızca gelecekteki reklam giderleri bakımından uygulanacaktır. Krediler kodun girilmesinden önceki reklam giderleri bakımından uygulanamayacaktır.
6. Yüklenen promosyon krediniz tükendiğinde herhangi bir bildirim almazsınız ve ödeme yönteminize göre aldığınız tıklamalar üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Eğer reklam vermeye devam etmek istemiyorsanız dilediğiniz zaman hesabınıza girip kampanyalarınızı duraklatabilir ya da silebilirsiniz.
7. Promosyon kredisine hak kazanmak için hesabınızın Google Ads tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılması ve iyi durumda olması gerekmektedir.
 

melih007

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Nisan 2008
Mesajlar
63
Reaction score
4
peki her yeni üye olduğunda defalarca üyelikte kullanabilir miyiz bu promosyonu
 

ServetBey

0
Onaylı Üye
Katılım
17 Aralık 2018
Mesajlar
159
Reaction score
38
Fark etmedikleri ana kadar kullanabilirsiniz. Farklı siteler için sorun olmaz belki ama aynı site için fark edilirseniz AdWords sitenizi banlayabilir. Bir daha Google AdWords üzerinden reklam veremezsiniz.
 

likable1903

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Ekim 2020
Mesajlar
5
Reaction score
0
Konum
Kocaeli
Güzel konu özellikle bugün kullanmaya başlayacağım deneme amaçlı 125₺ ile nasıl bir geri dönüş alacağım bakalım
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst