Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3-4 sitede bu sitede reklam ver linkine tıkladım adsense kısmından hesapları ekledim ayarlamaları dün yaptım fakat şuan gösterimler felan 0 sebebi ne olabilir.. aktifleşmesi zamanmı alıyor ?
3-4 sitede bu sitede reklam ver linkine tıkladım adsense kısmından hesapları ekledim ayarlamaları dün yaptım fakat şuan gösterimler felan 0 sebebi ne olabilir.. aktifleşmesi zamanmı alıyor ?
4-5 ay önca hem ilk sırada mavi sponsor bölümünde cıkıyordum. (uzunlamasına) hemde istediğim siteye bu sitede reklam ver diyordum. fakat artık olmuyor. nedendir anlamadım rakip şirketlerinki görünce cıldırıyorum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.