İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adwords bütçe belirleme

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
811
Reaction score
15
arkadaşlar adwords kullanmaya karar verdim günlük bütçeyi 3 lira yapsam nasıl olur ve bu 3 lirada tıklama başına ne kadar para verecek onu ben mi belirleyecem acaba birde konu açmışken sorayım clickbank için kullanmayı düşünüyorum ürünün banlı olup olmadığını nasıl anlayabilirm? başka aklınıza gelen ip uçları varsa yazabilirsiniz :)
 

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
811
Reaction score
15
sorun yaşarsın derken ?

Ekleme: benim öğrenmek istediğim birşey daha var benim reklamıma bir kişi tıklarsa atıyorum 0.10 kuruş verecem diye biliyormuyum evet ise nasıl bide etiketlerin rekabeti düşük olması daha mı iyidir. clickban için kullanmak neden sorun yaratır?
 

Orlando Jack

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Temmuz 2010
Mesajlar
410
Reaction score
3
Clickbank ole alin kolunu sallayarak artık reklam veremezsin.Cb ürünlerim hemen tamamı banlı durumda verecegin teklif acık artırma sonucu belirlenir elbette kendim min. t.o belirleyebilirsin.Buda senin sıralamanı belirler.Bi sürü ayrıntısı var , reklam metni keyler durumu hepsi to oranı etkiler. AYRICA CB REKLAM VERMEYİ AJANSLAR BİLE ARTIK BECEREMİYOR.gördügün reklamlar ise dahaönce kendini kanıtlamış reklamcıalrdır onlarda yakında gider
 

nochi

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
308
Reaction score
0
Adwords ile Clickbanktan satış yapılabilir ancak kar etmek gerçekten çok zor çünkü dünyadaki satış yapmak isteyen hemen hemen herkes kolay ve hızlı olduğu için Adwords'e reklam veriyor dolayısıyla rekabet çok fazla rekabet ne kadar fazlaysa masrafta o kadar fazla olur satış yapılamaz değil yapılır ama kazanç ya hiç olmaz yada çok düşük olur örneğin 20 dolar komisyon kazanabilmek için 100 dolarlık reklam yapmak hiç de mantıklı değil tabiki bir takım teknikler kullanılarak tıklama maliyetleri düşürülebilir ...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst