İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adwords Danışmanlığı - "Adwords" İşbirliği ile Yakında Başlıyor.

Mercedes

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Temmuz 2009
Mesajlar
95
Reaction score
3
Merhabalar:
Uzun bir süredir kullanıcılara hizmet sunmaktayım buradan "Adwords" konusunda gerek p.m ve gerek almış olduğumuz e-posta hesapları aracılığı ile, bundan sonra aldığımız bir kararla birlikte kullanıcılarımıza "Adwords" hesabı açılacak ve kullanıcıya kullanıcı ile birlikte şifresini vererek "Adwords" üzerinden erişimi sağlanacaktır.

Bunu yapmamıza neden olan unsur ise "Google Türkiye İnternet Reklâmcılığından" gelen bir telefon olmasına istinaden görüşme yapmış olduğum "Google Adwords Türkiye" İnternet Reklamcılığı yetkilisi Abdullah beyin ile yapmış olduğumu telefon ile görüşmelerimize istinaden, Artık kullanıcılara deneme kuponları verilecektir buradan belirtmek istiyoruz.

Reklâm vermek isteyip de reklam veremeyen kullanıcılarımız,
Deneme yapmak isteyen kullanıcılarımız,
Adwords kullanmasını bilmeyen kullanıcılarımız.
Adwords hesabını bizim tarafımızdan yönetmesini isteyen kullanıcılarımız.

Artık ücretsiz deneme kuponları tarafımızdan verilecektir. Hiçbir ücret ödemeden bu kuponlara sahip olabileceksiniz.

Not: bu kuponları sadece daha önce reklam çıkmamış kullanıcılarımıza verilecek olduğunu ve sadece bir kişi yada kişiler için olacağını ve sadece aktifleştirme ücreti alınacağını unutmayınız.

Buradan bizim tarafımızdan verilen kuponlar kesinlikle kullanıcıya www.google.com.tr/Adwords üzerinden özel bir panel açılacak ve bütün hesaplarını buradan kontrol edebileceklerdir. Kesinlikle kullanıcıya kupon kodunu vermiyoruz kullanmak isteyen kullanıcılara hesap açılarak hesap bilgileri verilmektedir.

Ücretsiz Kuponları kimler nasıl ne şekilde kullanabilir ve kullanma hakkına sahip olacaktır.

Ücretsiz kuponları tamamen kurumsal veya şahıs firmaları web sitesinin tanıtımını yapmakla beraber ürünlerinin satışını ve tanıtımını yapmak üzere kullanabilirler.

Ücretsiz kupon isteğinde bulunan kişilerin yapacak oldukları reklâmlar "Google reklâm verme hükümlülükleri" uygun olmalıdır. Bknz: https://www.google.com/intl/tr/adwor...ey2009-10.html

Daha ayrıntılı bilgi için lütfen: 0216 348 75 26 Nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.
İbrahim ZORLU

Not: Googlekaydi.com alan adı üzerinden e-posta gönderen kişiler artık gönderemezler (Google İnternet reklâmcılığı) Yetkilileri ile görüşmemize istinaden domain Google.com.tr alan adına yönlenmiştir.
 

DreamSinger

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2010
Mesajlar
6
Reaction score
0
çok kötü bir anlatım olmuş, nasıl bir cümle kurmadır bu ...
yinede hayırlı olsun...
 

cFrog

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mart 2010
Mesajlar
443
Reaction score
7
dolandırıcıdır bu arkadaş;) araştırırsanız bulursunuz;)
 

cagriwebim

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2007
Mesajlar
180
Reaction score
1
R10 daki Mercedes ise bu Mercedes dolandırıcı değildir. Ama r10 forumunda ukalaca tavırlarıyla bizleri deli ederdi. Bunun dışında kötü bir durumunu görmedim.
İkincisi, eğer belirttiği reklam kampanyası tarafınca yapılıyorca ancak tebrik etmek lazım. Yalnız Mercedes bir üstteki arkadaşın belirttiği üzere cümle kurulumunda hatalar var. Tüm arkadaşlar imla kurallarına ve dil anlatıma dikkat ediyor!
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst