- Reaction score
- 0
Arkadaşlar yarınki bakım çalışmasının sona ermesini beklemeye karar verdim.
![]() |
![]() |
dediğim gibi cevap vemiyeceğim kişisel şeylere konuyla alakası yokArkadaşım insanları kandırmayı bırak bence. Senin yaptıgında başkasından alıp başkasına satmak. Ama beceremeyince bu şekilde ortaya çıkıyosun işte. Kimseyi kandırdıgım falan yok. Herkes bu şekilde çalışıyor hayal kurarak yaşama. Her ne kadar google'da borç bırakmak yasaksa bir müşterinin 2 kupon kullanmasıda o denli yasak. Lütfen artık başkalarını karalamayı bırak. Benden kupon alıp açmasını beceremedigin içinmi bu mesajı yazma geregi duydun? + Extra gelen 50ytl'nin ücretini
almıyordum.
Benimmi para hırsım var? Geçmişte yaptıgım satışlarda kuponların ne kadar fiyata gittigini görebilirsin.
Kendin 15$'a alıp 30$'a sattıgım 3 kuruşluk hesapları unuttun sanırım?
Son satışta sanal kart ile açılan hesapların kısa zamanda durması üzerine 20 hesabın geri ödemesini yaptım. Aldıgım kuponlar + Sanal kart'ın parası yine benden çıktı. Hadi bak işine bırak artık bu masalları![]()
Culpable' Alıntı:Piyasadaki Butun hazir hesap satan kisiler bu sekilde hesap acip satiyordu ve hala satiyor
Simdi neden acamiyorlar onceden aktivasyon ucreti odemiyorlardi banka havalesi ile yaptiklari icin fakat google banka havalesinde hesabi aktif etmedigi icin mecburen CC girmeleri gerekiyor yada gercekten banka havalesi yapmalari gerekiyor o yuzden maliyet arttigi icin acmiyorlar
uzun sureli reklam veriyorsan en mantikli yontemi bu + internette satilan VCC leri kullanmak cunku 50$ kredi veriyor ama daha fazla yayinlanma ihtimali cok yuksek ilk basliktatada yazdim sansiniza kalmis bazen 50$da hesap suspend oluyor bazen 1000$da
Kimden bahsedıyosun Üstadım sen ?Bence senin amacın tamamen kişisel. Benden kupon alıp hesap yaparak başkasına satmayı istedin ve kuponları kurmayı beceremeyince çamur atacak yer aradın. Ama geçmişte senin gibi arkadaşları çok gördüm. Gelecektedede görecegim.
Bence senin amacın tamamen kişisel. Benden kupon alıp hesap yaparak başkasına satmayı istedin ve kuponları kurmayı beceremeyince çamur atacak yer aradın. Ama geçmişte senin gibi arkadaşları çok gördüm. Gelecektedede görecegim.
bir önceki postumu okumadın sanırım bunların konuyla alakası yok konuya gelelim açıklarmısın neden insanlara bahsetmediğini böyle birşeyden?
Her alana yazmışsın, her ilgilenene değil, ben senden hesap alma aşamasındayken vazgeçtim bu borç olayını öğrendikten sonra avukatlarla hacizle uğraşmak istemeidğim için ve bana anlaşma txt den hiç bahsetmedin sanırım parayı hesabında gördükten sonra göndericektin bu bilgileri yani kuş kafese girdikten sonra
satışlarında başarılar dilerim bol anlaşma.txt li günler dikkat et birgün haciz.txt yollamasınlar sana