İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adwords ile başım dertte

zetzetto

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
54
Reaction score
0
Merhaba,
Bundan 2 ay kadar önce adwords ile reklam veriyordum, bitkisel zayıflama ürünümle alakalı. Sonrasında Açılış Sayfası ve Site Politikaları ile ilgili uyarı aldım. Bunun üzerine sitemde birçok değişiklik yaparak yeniden incelem istedim. İkinci olarak gelen cevapta sitemin yine uygun olmadığını belirterek adwords hesabımı kapattıklarını belirttiler. Bende fazla kurcalamadan başka bir hesap açtım hatta müşteri paneli olan bir hesap açtım, çünkü müşterilerime ait sitelerde vardı ilk hesap altında. Böylece herbirinin hesabını ayrı ayrı yönetebileceğimi düşündüm. Daha henüz bir reklam kampanyası başlatmadan birden bu hesabımında kapandığı mesajını aldım. Sebebini soran bir mail attım google'a. Bana yine basmakalıp bir cevap ile eski hesabımla olan ilişkiyi keşfettiklerini falan söyleyip. Beni tamamen adwords'dan men ettiklerini söyleyen bir mesaj attılar. Bende dedimki ilk hesap altında olan diğer sitelerin bunda bir suçu yok. Hata varsa benim ama onları neden yasaklıyorsunuz. Yine basmakalıp bir cevap ne en son olarak "Kabul Edilemez İş Uygulamaları politikamızı ve/veya Şartlar ve Koşullarımızı sürekli ihlal eden başka bir hesapla ilişkili olduğunu tespit edilmiştir. " diyerek bir daha adwords hesabı açamayacağımı söylediler.
Bende bugün google'ı bu sebepten dolayı mahkemeye vereceğimi bildiren bir mesaj yolladım.
Daha önceden başına böyle birşey gelen var mı? sizce ne yapmalıyım? Yani adwords işim ile ilgili önemli. Ayrıca ilk soruna sebep olan sitemde de anormal bir durum yoktu. Benim sitemin içeriğinde ne anormal bir idda nede saçma sapan vaatler vardı. Gayet yasal bir ürünü , resmi olarak faturası ile satıyordum. Bugüne kadar zaten ne bir şikayet aldım nede bir sorun. Zaten yeni başlamıştım bu işe..
Sizlerden fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler.
 

srsrx

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mayıs 2008
Mesajlar
165
Reaction score
0
Üstat hatan balnan domain ile tekrar hesap açman olmus.Google bu konuda baya bir vurdumduymaz.Yapıcak bi kaç sey var ama nekadar işe yarar bilmem benimde basıma geldi ben domainlerin dn ayarlarını değiştirim.öyle baska bir ismde yeni bir hesapta verebildim.Aynı kredi kartı aynı adres olmaması gerekiyor .
 

zetzetto

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
54
Reaction score
0
aslında aynı domaini kullanmadım ikinci hesapta ama dns aynıydı.
 

natrobin

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2008
Mesajlar
181
Reaction score
0
hocam çok saçma işler yapılıyor. gereksiz yere kapatılan hesaplar, banlanan isimler, kredi kartları bana göre çokda iyi işlemeyen bir sistem ama ne yazıkki herkes gibi mecbur kalıyoruz.

bir çok kişi var sürekli domain açıp kupon basan.. bi çok hikayeden reklam siteleri var reklam veren bunların peşinde koşmuyorlar.

bizi mağdur ediyolar.. ! diycek veya yapacak birşey yok dns ile alakalıda değil ondan dolayı kapamazlar.

Google'a muhtaç olmak... Budur işte :)
 

wender

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Kasım 2011
Mesajlar
13
Reaction score
0
Konum
istanbul
1 Domain Adresinizi 1 Defaya Mahsus Kuponla açacaksınız Her zaman açtıgınız taktirdi banlanır domain adresiniz bidaha adwords reklam verme şansınız olmaz domain adresini degiştirene kadar.
bireysel olarak açılan hesap her zaman askıya alınmaya mahkumdur
Fakat Bunu Önlemek için Sürekli Aynı İpten gireceksiniz .
Cookielerinizi Temizleyeceksiniz.
Anahtar Kelimeri fazla eklemiyeceksiniz
Sürekli Metin Reklamından değiştirmiyeceksiniz.
Ödemenizi 24 SAAT geçmeden hergün yapacaksınız.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst