İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adwords Professional Pro (APP) Eğitim Seti

CrasHofCinneT

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
60
Reaction score
0
GOOGLE ADWORDS PROFESSIONALS SERTİFİKASYON
Adwords Professional Pro (APP) eğitim setiyle artık Google Adwords sertifikalı olmak çok kolay... APP Eğitim Seti, adwords kalifiye olmak isteyen adaylar için hazırlanmış çoklu soru ve çözümlü modülleriyle şimdi karşınızda...
Google Adwords Sertifikasyon sınavlarında başarılı olabilmek için eşik sınırı geçmenin çok önemli olduğunun farkındayız.
adwords-performans-puan-cetveli.png

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)
ok.png
1- Sorular google adwords sertifikasyon programını kapsıyor mu?
-Evet , tamamen. Sorular adwords öğrenim merkezindeki müfredat bağlı kalınarak uzmanlarımız tarafından büyük bir titizlikle hazırlandı.


ok.png
2- Sorularınız ne kadar güncel ?
-Sorularımız sıklıkla yenilenmesine karşın güncellemeler yapılırken google adwords tarafından yapılan değişiklikler göz önünde bulundurulur.


ok.png
3- Sorularınızın gerçekten iyi ve alakalı olduğundan nasıl emin olabilirim?
-Uzmanlarımız sınavlara düzenli olarak hazırlanıp girmektedir.Böylece sizlere sadece ilgili soruları getirdiğimizden emin olmak için çabalamaktayız.


ok.png
4- Sorular hangi formatta hazırlandı ve nasıl ulaşacağım?
-Sorular ve diğer tüm dökümanlar Türkçe olmak üzere PDF formatında hazırlandı .İsterseniz çıktı alabilir ya da pc’nizden direk sınav modunda çalışabilirsiniz. Ürünü Xticaret aracılığıyla satın aldığınız anda sorulara erişim hakkı kazanmış olursunuz.


ok.png
5- Sınavları geçmede bir garanti veriyor musunuz?
-Hayır , bu konuda bir garanti veremeyiz. Ekibimizden hiçkimsenin bu konuda mistik güçleri olmasını beklemeyiniz. Sınavlardan geçer not almak sınava ne kadar hazırlandığınızla ilgilidir.Buna karşılık soruları uyguladığımız kişilerden sürekli olumlu dönüşler almaktayız.Tavsiyemiz APP seti tüm kategorilerde ya da ayrı ayrı sınavlarda %95 üzerinden geçer not almadan gerçek sınava başlamamanızdır.Pratik açıdan en iyi formül öncelikli olarak adwords yardım merkezine çok iyi çalışmak ardından APP setindeki soruları çözmektir.


ok.png
6- Sorular gerçek sınavdakiyle aynı mı?
-Hayır. Google adwords’ün açık izni olmaksızın böyle bişey yapmamız mümkün değil. Fakat sorularımızın bir hayli benzer olduğunu söyleyebiliriz.


ok.png
7- Google’la herhangi bir ortaklığınız var mı?
-Hayır , Google’la herhangi bir ortaklığımız mevcut değil. Fakat google çalışanları , agentler , google sertifikalı ortakları ya da kaynak arayışındaki adwords danışmanlık kurum ya da şirketleri ürünümüzle yakın ilişki içinde olabilirler.


197 + 238 + 202= 637 ~ Adet Soru ve Tüm Çözümleri
adwords-bundle.png

+
Google Adwords Qualified Professionals
Başlangıç Kampı
[Sınav öncesi bilmeniz ve yapmanız gerekenler]
adwords-bootcamp.png
+
Raporlama & Analiz İleri Düzey Sınavı
~ 200 Adet Soru ve Çözümleri [BETA] (Çok Yakında)
(Ücretsiz Güncelleme)
adwords-raporlama.png

FİYATI
89tl.gif


Adwords Professional Pro (APP) setini şimdi satın alın kısa süre geçerli olan indirimden yararlanın

Geotrust.jpg

Adwords Professional Pro (APP) servisinin yayından kaldırılması ya da herhangi bir zaman veya nedenle ürün fiyatının artırılması hakkını saklı tutarız

ÖNEMLİ UYARI: Sitemizde işlem yapan tüm bilgisayarlar ve IP adresleri kayıt altına alındığından ürün alımında ÇALINTI KREDİ KARTI kullanılması durumunda anında yetkili makamlara bildirilmektedir.

kilit.png

Kredi kartı veya havale ile güvenli şekilde ödeme yapabilirsiniz. Ürün güvenli ödeme sayfası SSL ile şifreli olarak korunmaktadır. Dikkat! Çalıntı kartla yapılan işlemlerin ip adresleri ve pc bilgileri yetkililere anında bildirilmektedir.

Adwords Professional Pro (APP) Seti , Google Adwords Professional Kalifikasyon Sınavlarına hazırlanmak isteyen kişiler için eğitici materyal ve örnek sorular barındırmaktadır.APP Setinin Google yada Google adwords ile herhangi bir ortaklığı ve ilişkisi yoktur.
2011 www.adwordsprofessionalpro.com Tüm hakları saklıdır. Site içeriği " izinsiz kopyalanamaz. Telif hakları yasası gereği kopyalayanlar hakkında yasal takip başlatılacaktır.

Copyright © 2011 AdwordsProfessionalPro.com Her hakkı saklıdır

icm.gif
 

Gercekmasor

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0
Eğitim Seti Düzgün anlatılmışsa parasının iki katını çıkarırsın..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst