Googlezede değil Googlezade olun. Arkadaşlar googlezede isminde bir e-kitap çıktı. Daha önceleri adwords' un katı kuralları yüzünden rahatlıkla reklam veremiyordum. Sürekli hesabım askıya alınıyordu. Bu kitap piyasaya yeni çıktı ve ihtiyacım olduğu için hemen aldım. İnternetten satış yapmakla uğraştıgım için kitaba verdiğim 79TL helalı hoş olsun. Aynı gün yaptığım satışlarla zaten kitaba verdiğim parayı çıkardım. Artık google' dan hiç mi hiç korkmuyorum ve rahatlıkla reklam verebiliyorum. Özellikle kitapta bahsedilen kupon bulma programıyla yaptığım reklam masraflarıda en aza inmiş oldu. Adwords ile uğraşan sorunu olanlar kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim. İnanın bana kitabı aldıktan sonra yok artık diyeceksiniz bu kadar kolaymıydı sorunsuz reklam vermek!
GoogleZede kitabının içeriğinden kısa bahsedeyim,
- Adwords hesabınız banlanmış olsa bile format atmadan yenisini almayı öğreneceksiniz. (Yurtdışı benzeri 67$)
- SGB Tekniği ile anahtar kelime kalite puanlarınız artarken reklam maliyetleriniz düşecek. (Yurtdışı benzeri 37$)
- Adword Kupon Bulma Programı (Kuponları mail adresinize yolluyor)
- Adwords' un istihbarat birimini çökertip ajanlarına geçit vermeyen bir yazılım tanıtımı. Yazılımı kullanmak için 20$a lisans almanız yeterli.
Profesyonel affiliatelerin bilmediği, bilenlerin de devlet sırrı gibi sakladığı Maskeleme ve By Pass yöntemleri ile adwords' un yasakladığı satış sayfalarına sahip ürün için bile korkmadan reklam verebileceksiniz. İşte buna paha biçilemez...
Temel olarak bu özelliklere sahip bu ürün 79TL' dir. İnternetten kazanç sağlayanlar adwords' tan rahatlıkla reklam verdikten sonra bu paranın ne kadar az olduğunun farkına varıcaksınız. İçim rahat bi şekilde tavsiye edebilirim. Ayrıca kitabı alıp anlamadığınız bir yer, bir sorununuz olursa bana pm atabilirsiniz. Her türlü destek veririm. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Şimdiden bol kazançlar arkadaşlar
E-Kitap için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
GoogleZede kitabının içeriğinden kısa bahsedeyim,
- Adwords hesabınız banlanmış olsa bile format atmadan yenisini almayı öğreneceksiniz. (Yurtdışı benzeri 67$)
- SGB Tekniği ile anahtar kelime kalite puanlarınız artarken reklam maliyetleriniz düşecek. (Yurtdışı benzeri 37$)
- Adword Kupon Bulma Programı (Kuponları mail adresinize yolluyor)
- Adwords' un istihbarat birimini çökertip ajanlarına geçit vermeyen bir yazılım tanıtımı. Yazılımı kullanmak için 20$a lisans almanız yeterli.
Profesyonel affiliatelerin bilmediği, bilenlerin de devlet sırrı gibi sakladığı Maskeleme ve By Pass yöntemleri ile adwords' un yasakladığı satış sayfalarına sahip ürün için bile korkmadan reklam verebileceksiniz. İşte buna paha biçilemez...
Temel olarak bu özelliklere sahip bu ürün 79TL' dir. İnternetten kazanç sağlayanlar adwords' tan rahatlıkla reklam verdikten sonra bu paranın ne kadar az olduğunun farkına varıcaksınız. İçim rahat bi şekilde tavsiye edebilirim. Ayrıca kitabı alıp anlamadığınız bir yer, bir sorununuz olursa bana pm atabilirsiniz. Her türlü destek veririm. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Şimdiden bol kazançlar arkadaşlar
E-Kitap için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.