adwordspartner.com nedir ne değildir?

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Ağustos 2010
Mesajlar
49
Tepki puanı
0
adwordspartner.com adlı sitede bir çok kampanya sunmuşlar, şu kadar adwords alırsanız şunu veriyoruz, bu kadar alırsanız bunu veriyoruz falan, bayağa cazip hediyeler.
Nedir, ne değildir bu site? Dolandırıcı mıdır sağlam mıdır, kullanan var mı, gerçekten vaad ettiği hediyeleri veriyor mu?
Var mı bilgisi olan ?
 
0
Üye
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
51
Tepki puanı
0
bizde kendileriyle çalışacaktık daha sonra şüphe duyduran şeyler takıldı aklımıza vazgeçtik bilemeyeceğim ama 3 kez düşünün :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Mayıs 2010
Mesajlar
809
Tepki puanı
15
Konum
mountain view
adamlarla çalışacağım için daire vereceklerine bi inansam, direk atlarım 2,500 TL'lik pakete..kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim :) Lakin site bana göre "title" dan kaybetti. her telden çalan siteler gibi "title" eklemişler ki, biraz bilgileri olsa idi eğer "title" uzunluğunun 70 karakterden az olması gerektiğini bilirlerdi.. :eek:lmadı::eek:lmadı:
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Ağustos 2010
Mesajlar
49
Tepki puanı
0
Ben de çok temkinli yaklaşıyorum zaten, telefon açtım cevap veren olmadı, 100 tl lik deneme hesabı açayım dedim KK ile , adamların pos sistemi deaktif olmuş alamadım falan. o yüzden vazgeçtim gibi
 
0
Üye
Katılım
24 Temmuz 2010
Mesajlar
777
Tepki puanı
9
Konum
İyi
Şu 500.000 Tllik reklama araba verenlermi :)
Eğer o ise Başka bir forumdada yazdım bunu bana hesabımda tam 500.000 tl göstersin ben onlara 650k vereceğim.
 
Geri
Üst