İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adwordste yeniyim ve sorularım var

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar herkesten çok özür dilerim ama adwordse bugün başlayacaktım 24 saati aşkındır bilgisayar başındayım tüm forumları dökümanları taradım ama sorularıma net cevap bulamadım. online olarak uzman biriyle temasa geçmeliyim. sorularımı çözerek pratik vererek canlı destek sağlamalı. lütfen msn üzerinden bana adwordsteki sorularım için yardım edecek birine ihtiyacım var. çok acil... msnnizi pm atın lütfen.
bu işten para kazanmayı (ince ayar) bana sıkılmadan anlatabilmeli. ama merak etmesin angut değilim iyi bir arkadaş olurum :)

demirhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aktif hesap alıp rahatlıkla kullanabilirsin
aktif hesap alacaksan yardım edebilirim

dynasty

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 adwords kuponuna yardım edebilirim :D şaka şaka.

Merak ettiğin şeyleri burada yazsan daha iyi olur. Belki bizde bilmediğimiz şeyler öğrenebiliriz.

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
canlı yardım yapacak kimse çıkmamış.
buna çok ihtiyacım var.
zaten vardığımız noktaları buradan paylaşacağız ama adım adım ilerleyeceğim ve kritik noktalarda takılıyorum sürekli burada yazmakla bitecek çözülecek gibi değil.
ama dediğim gibi ulaştığımız çıkarımları mutlaka burada paylaşacağız.
acil yardım bekliyorum.

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kimsenin yardım etmeyeceğini anladım.
moderatör başlığı kaldır bence, kimsenin kimseye yardım etmediği belli olmasın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.