İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Affiliate Ortaklık scripti

T

turk40com

Misafir
Merhaba

Türkçe affiliate ortaklık programı var mı script sitelerinde, yada özel yazılmış olan?

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
türkçe olduğunu sanmıyorum veya ben bilmiyorum... ancak hotscripts de veya devshed de bu gibi scriptler bulup çok basit biçimde türkçeye çevirip istediğin gibi kullanma imkanına sahipsin... baştan yazmak gerçekten zahmetli bir iş...

T

turk40com

Misafir
bende rastlamadım.
hosbul'ûn kullandığı program güzel mesela.
click başına para ödeme sisteminden bahsediyorum.
benim istediğim " ürün satışı "değil. sadece tıklama oranına göre çalışan sistem arıyorum.
bakalım bi sağa sola:)

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer aradığınız scripti bulamazsanız ve asp olarak yazdırmak isterseniz yazabiliriz
referansım sanalcafe.net tir

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
ya ben de bi ara bu click başına affiliate script aramıştım ancak guvenemiştim... neden derseniz bir sürü aldatma yolu var... çok güvenilir bi script bulmak lazım... bu konuda bilgisi olan varsa tavsiye etsin bişeyler...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
phpAdsNew sanirim isinizi gorur,bunu turkiyede bu amacla kullanan vardi eskiden hala da var sanirim.
kolay gelsin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.