Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Afrikada'ki açlık!! ve Bizim şahane iftar sofralarımız!!

YunusY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
Arkadaşlar Ramazan ayındayız ve herkes arkadaşlarıyla eşi dostuyla iftarlara gidiyor. Fakat Afrika'da insanlar ne sahur yapabiliyorlar nede iftar edebiliyorlar ama yinede oruç tutmaya devam ediyorlar.. İftarlara gitmeyin demiyorum ama lüks olacağına gittiğimiz bir yerin orta derecede olması iftarımızın sevabını azaltmaz. Lüks bir yere vereceğimiz 25-30 lira yerine daha basit orta derecede bir yere gidip 10 lira verelim ve geriye kalan 15-20 liranın bir kısmınıda bakın hepsinide demiyorum bir kısmını Afrika'da bulunan kardeşlerimize dernekler, vakıflar vasıtasıyla gönderelim inşallah.. Bu hususa gerçekten dikkat edelim arkadaşlar.. Allah'u teala bu ayda verilen sadakanın sevabını misli misli yazarmış sevap hanelerine inşallah..

Bazı derneklerin hesap numaraları:

EmiR34

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
301
2 Konu neden açtınız?

atay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
298
Ayrıca, tüm operatörlerden 3072'ye AFRIKA yazıp gönderilerek 5 TL bağışta bulunulabiliyor. (IHH)

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
Bağış yapmaya çalışıyoruz. Ama bizim şahane sofralarımız onların kötü sofraları demek yerine yardım topigi açabilirdiniz sanırım.

Taylan

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
26
Kendi ülkemizdeki bütün açlık sorunu bitti bir tek Afrika kaldı değil mi?

Angelica

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
Kendi ülkemizdeki bütün açlık sorunu bitti bir tek Afrika kaldı değil mi?

Öyle. Varlıklılar arasında aç olmaktan daha kötü değil Afrika'dakilerin durumu. Ama Afrika'nın geneli kötü durumda. Allah'ın adaleti diyelim en iyisi. :)

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
Arkadaşlar Ramazan ayındayız ve herkes arkadaşlarıyla eşi dostuyla iftarlara gidiyor. Fakat Afrika'da insanlar ne sahur yapabiliyorlar nede iftar edebiliyorlar ama yinede oruç tutmaya devam ediyorlar.. İftarlara gitmeyin demiyorum ama lüks olacağına gittiğimiz bir yerin orta derecede olması iftarımızın sevabını azaltmaz. Lüks bir yere vereceğimiz 25-30 lira yerine daha basit orta derecede bir yere gidip 10 lira verelim ve geriye kalan 15-20 liranın bir kısmınıda bakın hepsinide demiyorum bir kısmını Afrika'da bulunan kardeşlerimize dernekler, vakıflar vasıtasıyla gönderelim inşallah.. Bu hususa gerçekten dikkat edelim arkadaşlar.. Allah'u teala bu ayda verilen sadakanın sevabını misli misli yazarmış sevap hanelerine inşallah..

Bazı derneklerin hesap numaraları:

Ayrıca, tüm operatörlerden 3072'ye AFRIKA yazıp gönderilerek 5 TL bağışta bulunulabiliyor. (IHH)

Hatırlatma için çok teşekkürler. Kaç gündür aklımdaydı hep erteliyordum. Sayenizde sonunda üzerime düşeni yaptım. Teşekkürler :harika: