![]() |
![]() |
anlamaz ki böyle yazarsanRevenuE' Alıntı:airbona , seni buraya özel olarakmı gönderdiler ?
Kendi agzinla söyledin. Tek derdiniz banlanilma korkusu.xfatihx' Alıntı:Türkiyeyi sponsorlardan banlatmak için gönderilmiş gizli ajan![]()
www.google.com/adsenseAirborne' Alıntı:Kendi agzinla söyledin. Tek derdiniz banlanilma korkusu.
Sizlerin kullandigi her sponsoru bundan böyle forumlarda verecegim. El mi yaman bey mi yaman görün bakalim.
Airborne' Alıntı:Kendi agzinla söyledin. Tek derdiniz banlanilma korkusu.
Sizlerin kullandigi her sponsoru bundan böyle forumlarda verecegim. El mi yaman bey mi yaman görün bakalim.
Airborne' Alıntı:Kendi agzinla söyledin. Tek derdiniz banlanilma korkusu.
Uyumaya devam et sen.legalpara.in' Alıntı:www.google.com/adsense
www.goldkey.com
www.domainsponsor.com (yiyosayaz kimler uye olabilio kenarada yaz)
www.miva.com(bunada sıkıosa uye ol buraya yaz)
http://publisher.yahoo.com (ne o almanyada geçmiomu tuhh)
demode dediklerinle senin eline yılda geöen para ayda gelio biliomusunAirborne' Alıntı:Uyumaya devam et sen.
Bunlar demode oldu.
legalpara.in' Alıntı:demode dediklerinle senin eline yılda geöen para ayda gelio biliomusun![]()
Zion' Alıntı:Burada bu işi profesyonel meslek olarak yapan insanlar var. Senin gibi veya burda bir çokları gibi aylık 100-200 doların değil, günde 400-500 doların peşindeler. Bu bir meslek ve bunu kendine profesyonel iş edinenler zaten bu foruma ihtiyaç duymaksızın bütün bu sponsorları öğreniyor. Çünkü bu iş de ciddi bir araştırma ve özveri istiyor. Çoğu kez deneme-yanılmalar yüzünden ayda yüzlerce dolar kaybettiğimiz de oluyor. Ama bu bir iş ve bu da işin kötü yanlarından biri.
Hayatını yalnızca bu forumdan öğrendikleriyle kazanmaya çalışanların hiçbirinin bunu profesyonelce yaptığını düşünmüyorum. Burda aylaklık etmek çoğu zaman daha bilgili birilerine asalaklık etmekten başka bir şey değil. Sen de insanların asalaklıklarına yardımcı oluyorsun. Çünkü onların alacağı 100-200 dolardan 10-20 dolar nasiplenmeyi hedefliyorsun. Sonra da tutup başkalarına "paraya ihtiyacın varsa göndereyim" diye efelik taslıyorsun. O kadar efeysen, o kadar paylaşımcıysan ref linki vermeden tanıt sponsorları.
Sen avrupa'da yaşıyorsun ve banlanma riskin bize göre daha az. Bunun rahatlığıyla yazıyorsun. Başkalarına ekmek kapısı araladığını düşünürken bu işin asıl meslek erbaplarına zarar veriyorsun. Bencilce hareket ediyorsun.
Sen istediğin kadar çabala. "Su akar yatağını bulur" ve sonuçta herkes sadece emeği kadar kazanır.
Not: Burdaki asalak lafı herkes için değil, yalnızca üstüne alınanlar ve bu işi yaparken asla araştırmayanlar içindir. Lütfen bunu gereksiz yere abartıp polemiğe dönüştürmeyin.
Airborne' Alıntı:Viyana Teknik Üniversitesinde Yüksek Bilgisayar Mühendisliginde ögrenciyim. Allah a sükür paraya ihtiyacim yok. Ama Afternic ten gelecek bu ayki mebla haddinden fazla yüksekti. Sadece merak ettim ödeme yapip yapmayacaklarini.
Uzun lafin kisasi. Ben ekmegimi parking yada sponsorlara baglamadim. Baglamamda. Baskasida ne yapiyor umrumda degil. Ben banlanmam. Cünkü hitim avrupa yerim avrupa. Kaybedecegi olanlar düsünsün.
Burada yaptiginiz geyik muhabbetinden baska birsey degil.
Airborne' Alıntı:Viyana Teknik Üniversitesinde Yüksek Bilgisayar Mühendisliginde ögrenciyim. Allah a sükür paraya ihtiyacim yok. Ama Afternic ten gelecek bu ayki mebla haddinden fazla yüksekti. Sadece merak ettim ödeme yapip yapmayacaklarini.
Uzun lafin kisasi. Ben ekmegimi parking yada sponsorlara baglamadim. Baglamamda. Baskasida ne yapiyor umrumda degil. Ben banlanmam. Cünkü hitim avrupa yerim avrupa. Kaybedecegi olanlar düsünsün.
Burada yaptiginiz geyik muhabbetinden baska birsey degil.
Bu mesajın içinden anlaşılıyor kimin ne kadar paylaşımcı olduğu. Daha fazla söze gerek yok sanırım.Airborne' Alıntı:Baskasida ne yapiyor umrumda degil. Ben banlanmam. Cünkü hitim avrupa yerim avrupa. Kaybedecegi olanlar düsünsün.
Güldürme beni,dnturkey' Alıntı:belli oluyor onun için liseli kızlar sayfası yapıyorsun onun için gamze özçelik ile uğraşıyorsun.
aklın hep oralara çalışıo benim ve Zion un yazdığı mesajlara cevap ver mantıklı bi şekilde verebiliosan tabi.Airborne' Alıntı:Güldürme beni,
sizin Adana da köyde elektrik yokken bizler internette geziniyorduk. Seni kendimle asla bir tutmam. En azindan egitim ve kültür farkimiz var. Yanimda ufacik kalirsin.
Simdi büyüde gel. Benim kadar olamasanda yari seviyeme gelirsen muhatap olarak alirim seni.
Airborne' Alıntı:Güldürme beni,
sizin Adana da köyde elektrik yokken bizler internette geziniyorduk. Seni kendimle asla bir tutmam. En azindan egitim ve kültür farkimiz var. Yanimda ufacik kalirsin.
Simdi büyüde gel. Benim kadar olamasanda yari seviyeme gelirsen muhatap olarak alirim seni.
Odunlasma. Iste egitim ve kültür farki. Daha nasil hitap edilecegini bilmiyor.xfatihx' Alıntı:sen kendini ne saniyon lan!
Airborne' Alıntı:Odunlasma. Iste egitim ve kültür farki. Daha nasil hitap edilecegini bilmiyor.
Dagda yasadigi nerden belli.