Dün evimdeyken uzun bir aradan sonra ağ bağlantılarına baktım ve "lan yada yüksek hız internet" kısmında Ağ Bağlantılarım 3 şeklinde bir bağlantı olduğunu farkettim ve açıklama kısmında Microsoft Video/Audio... gibi birşeyler yazıyordu modemi kapattım adsl bağlantım kesildi ama o hala bağlı gözüküyordu modemi bilgisayardanda söktüm o hala bağlı kalmaya devam ediyordu (37 dakikadir bağlı gözüküyordu) iyice teleşlandım ve bilgisayarı kapatım tekrardan açtım ve orada olmadığını gördüm. Birdaha yoktu.
Çevirmeli ağdayken başım dialler yüzünden birkez derde girmişti ve bunu görünce gerçekten telaşlandım gerçi adsl den dialler türü programcıklar gelemiyor ve bağlantı kuramıyor deniyor ama kulağıma geldiğine dair birşeyleri 2-3 kez duydum.
Bunun ne olduğunu yada buna benzer birşey yaşayan arkadaş varmı diye sormak istedim ziraa canımı çok sıktı aklım halen orda.
Bu konuda cevap verebilecek bir arkadaş olursa gerçekten çok mutlu olacağım...
Çevirmeli ağdayken başım dialler yüzünden birkez derde girmişti ve bunu görünce gerçekten telaşlandım gerçi adsl den dialler türü programcıklar gelemiyor ve bağlantı kuramıyor deniyor ama kulağıma geldiğine dair birşeyleri 2-3 kez duydum.
Bunun ne olduğunu yada buna benzer birşey yaşayan arkadaş varmı diye sormak istedim ziraa canımı çok sıktı aklım halen orda.
Bu konuda cevap verebilecek bir arkadaş olursa gerçekten çok mutlu olacağım...