İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ağ ve internet

A

Anonymous

Misafir
Arkadaslar bende hem çevirmeli baglantı (ttnet) ve hemde lan aracılığıyla internete bağlanıyorum win98 kullanıyorum.
Sorun Şu: ttnet çevirmeli bağlantı sırasında ağ bağlantım kilitleniyor ve ağla alakalı işler yapamıyorum. sebebini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

A

Anonymous

Misafir
Aldigin ip adresi ile ilgili bu.2 ayri ip adresi kullaniyorsun sonucta.Cogunlula boyle sorunlar gorulmuyor fakat olmuycak anlamina da gelmiyor.Bence Microsoft`un sayfasindan ilk once Win 98 icin Update`leri cek.Eger sansin varsa butun sorunlari cozmek icin WinXP veya W2k `ya upgrade yap.Eger daha spesifik bilgiler verirsen(Ip no`su, DHCP server olup olmadigi vs..) Daha detayli yardim edebilirim.

A

Anonymous

Misafir
dfü ile lan üzeri internet birbirlerini hazmedemiyor birde win98se olunca tiyatro hazir.sadece bu kadarini diyorum.

A

Anonymous

Misafir
modemin çalıştığı zaman ethernet kartın ile çakışma yapıyor olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.