Agario PVP Dosyaları 2016 (SATILIK)

MeTRoPoL

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2016
Mesajlar
14
Reaction score
0
Yeni Nesil Agario PVP Server Dosyaları 2016

g8Pgj0.png


Agario pvp dosyalarına bir yenisi eklendi. 4 Adet geliştirilmiş Agario pvp Web client bulunmakta, aynı zamanda gelişmiş olan VDS dosyalarıda yanında verilecektir. Bu dosyalarda bir çok özellik bulunuyor, tüm fonksiyonları gameserver.ini dosyasından ayarlama imkanı sunuyor. Mesela PlayerSpeed oyuncunun hızı virüsün gideceği uzaklık ve bir çok özellik bulunmakta. Eski agario dosyalarında bunları yapmak kod bilgisi gerektirirken Agario PVP 2016 dosyaları bunları size tek bir dosyadan yapmanıza olanak sağlıyor.
Dilerseniz şimdi Agario Web Client’lerin Görsel ve Demo Olarak Görüntülerine Geçelim, Şimdiden Dosyaları Satın Alan Agario Sahiplerine Hayırlı Olması Dileği ile..



7gaj0N.png


Demo Adresi: http://AgarFace.com


z5GZ4B.png




QBP5MA.png


Demo Adresi: http://Agario.Metin2Force.com/demo1


Agario PVP Dosyaları Kuruldu, Başlatma Ekranından Bir Görüntü. Daha az CPU ve RAM Tüketir. Çünkü Kullanılmayan kanallarda Otomatik World Pause Özelliği Bulunmaktadır. Bu Ne anlama gelir? Bu Kullanılmayan Kanalları Otomatik Durdurma (Kapatma) Özelliğidir. Oyuncu Kanalı seçtiğinde durdurulmuş kanal otomatik başlatılır. Buda VDS serverimizin daha az CPU ve RAM tüketmesine ön ayak olur, Aynı Zamanda Otomatik Resetleme özelliğide Bulunmaktadır. dilerseniz Saat başı dilerseniz 12 Satte bir serverniz otomatik olarak yeniden başlar. Bunu Neden Yapmalıyız? Sürekli açık olan Agario VDS serveri Zamanla RAM de şişme yapacaktır buda Otomatik Reset Sayesinde ortadan kalkmaktadır. Yararlı bir çok özellik bulunmaktadır. Şimdiden Satın alan kişilere hayırlı olması dileği ile.. Ekran Görüntüsü Aşağıdadır.

LAvz2Z.jpg


Satışlar Günceldir.

Bana E-mail yada PM Olarak Ulaşabilirsiniz.​
Fiyatlar PM'den Verilecektir.
[email protected]
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst