İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ağustos 23'ünde Askerim

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu Ayın 23 Ünde Balıkesirde Acemilik Başlıyor Dostlar :) Ne Olarak Gittiğimi Bilmiyorum Sülüs Ayın 15-20 Si Arasında Alacam Ozaman Belli Olacak Sadece Balıkesiri Öğrenebildim Kalbini Kırdığım Dostlarım Var İse Hakkını Helal Etsinler Gidipte Dönememek Var :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Hayırlı Teskereler zderban.... Güle güle git güle güle gel... Bundan Yıllar önce Bende 3 Tertip gitmiştim :) Geçmez deme şanlısınız 550 yerine 460 Sayıyorsunuz... Hayatı ve bazı şeylerin değerini anlayabilmek için bana göre askerlik bayağı gerekli bir olay... Bunun sende farkına varacaksın.. Hayırlı Teskereler ;)

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler arkadaşlar evet duyumlarıma göre çok sıkı bi yer deyilmiş olumlu cvp lar aldım balıkesiri sevmeye başladım :) ordu donatım geri hizmet filan bişiler dediler ama yaşamadığım için pekde anlamıyorum inşallah hayırlısı olur

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
balıkesire jandarma olarkmı gidiyorsun.. jet üssü var fakat havacı acemileri kütahyaya gider ya piyada ya jandarma :p

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Depo olan yerlere gidersin 55003 not al bozüyük senin ilk gideceğin yerlerden biri ben de orada yaptım ordonat olarak.Eğer düşersen bana ulaş pmle:)
Kral olursun orda.

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
23 deyilmiş arkadaşlar 22 imiş ama 2 gün yol verip 24ünde katılacakmışım yanlışlık olmasın :) 24 yani

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
15 ay cabuk gecer bakma uzun görülür ama degildir. ama askere baslayinca sanki askerlikten önce hayatin yokmus gibi hissedeceksin ( Yeniden Dogus)

Hayirli Teskereler arkadasim ;)

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Hayırlı teskereler hafta sonu iznini iple çekersin artık nete girmek için :)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdiden hayırlı tezkereler, ayın 24 ünde benimde kankam iskendurana gidiyor teslim olmaya bahriyeli olacak :)

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı tezkereler balıkesir iyi yer ustalıkta iyi yere düşer inşallah

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dağıtıma geldim arkadaşlar van/erciş topcu alayı bakım birliği
hadi Allah kolaylık versin Allah'tan bakım birliğine düştük 3 -5 ay sonrada çavuş olursak son 6 ay rahat ederiz sanırım :))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.