İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ah o lise yılları ..

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Harbiden altın gibi 3 seneymiş ... Maziye bakınca anlıyor insan ..

iki videodada yerlere yattım ... Hergün mü bu şekil şamata ve fırlamalıkla geçerdi ... Geçiyormuş meğer ... Şimdi ise milletin lise videolarıyla gülüyoruz :D

http://www.youtube.com/watch?v=6Kyh8ZzZQVw

http://www.youtube.com/watch?v=rV-xizwt35Y

videoları mazoşist ve sadist duygular içerdiginden herkese tavsiye etmem :D

-
Bir video daha ekliyeyim , içine cin giren elemanlar sınıfta neler yapıyor ..
http://www.youtube.com/watch?v=w9WaXvQRMHY&mode=related&search=

U

umurcan

Misafir
bizde liseliyiz ama hiç böyle şeyler yapmıyoruz boş zamanlarımız sitelerden konuşup derslerde adsensden para kazanmanın yolları hakkında teoriler üretiyoruz :D

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Umarım yaşlanınca bunları izlediğin zaman, yapmadığına pişman olmazsın.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bizde liseliyiz ama hiç böyle şeyler yapmıyoruz boş zamanlarımız sitelerden konuşup derslerde adsensden para kazanmanın yolları hakkında teoriler üretiyoruz :D
Hazir ailen hayatini finanse ediyorken bence okulun tadini cikar. Para kazanmak icin yeterince vaktin ve zorunlulugun olacak ileride. Uzun essek oynamadan, luzumsuz seylerden zevk almadan o okuldan mezun olma. Gun gelir pisman olursun:)

U

umurcan

Misafir
tamam yarın takımı örgütleyip bi uzun eşşek yapalım dorm hazırlan :D

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
216'nın dediklerine aynen katılıyorum...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20

ben liseyi üniversiteye tercih ederim. ne kadar doya doya yaşayabiliyorsan yaşa. çok çabuk geçiyor ve sonradan doyamadığını anlıyorsun lise yıllarına. keşke diyorum liseyi uzatsaymışım. disipline tekrar tekrar gitseymişim. ünide disiplin cezasının bile tadı yok :)

S

sasu

Misafir
dreamz sen yine iyisin 3 senede bitirmissin :)

lise 1 kaldık
lise son 11 zayıf ve 63 gun devamsızlık okul sıslıde olunca normal taksıme yakındı kanımız kımıl kımıldı o zamanlar.lise bitti ama dıplomayı alamadık 1 sene acıktan zorlana zorlana kredılerı topladık :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bu kadarda olmaz bence o düşen cocuk kötü bir şekilde düşüp ölmesine bile sebeb verebilirlerde böle öğrencileri hiç sevmem bunlara öğrenci bile demek zor

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Hiç unutulurmu lise yılları...Üniversite çok farklı bence türkiyenin her yanından bir sürü karakterde insanlar geliyor doğru arkadaşını seçmek gerçekten çok zor..Keşke liseyi tekrar okuyabilseydim tadını doya doya çıkartırdım :)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben liseyi üniversiteye tercih ederim. ne kadar doya doya yaşayabiliyorsan yaşa. çok çabuk geçiyor ve sonradan doyamadığını anlıyorsun lise yıllarına. keşke diyorum liseyi uzatsaymışım. disipline tekrar tekrar gitseymişim. ünide disiplin cezasının bile tadı yok :)

bende 5 gün uzaklaştırılmıştım lisede. saçımı kesmişti müdür yardımcısı ve acayip kavga etmiştim onunla:)
bizim lise zamanında internet yoktu tabi. cep telefonu bile yoktu. ama yinede acayip matraktı bizim okul.
üniversite de öyle aynı şekilde bitti.
askere gitmeden ağlarsın sızlarsın, askere gidersin. dönüşte özlersin askerlik ortamını.

Aslında arkadaşlar, bu her ortamda böyledir. Cidden çok özleniyor bu ortamlar. Şimdi lisede 1 sene okumak, üniversitede 1 sene geçirmek veya askerde 2 ay geçirmek inanın çok şey feda ederdim.

yaş ilerledikçe hayatın kazıkları bir bir girince mi anlıyor insan bu ortamları, yoksa toprağa yakın olmaya başlayınca bilemiyorum :D

siz siz olun keyifli yaşayın. eğlenin..
Eğlenin ama 2 sene sonrasını da düşünün.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
lise değilde ben ilk okulu çok özlüyom orası daha matraktı kızlarla uzun eşşek oynardık , çoşardık , kopardık
şimdi düşündümde lisede iyiymiş ama benim okuduğum lise biraz inek kesimin topandığı yerdi ,anca 4-5 kişi eğlenirdik liseyi özledim ben:(

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya bizde uzun eşşek olsun altta kalanın canı çıksın falan oynardık ama çocugu pis düşürmüşler :) Bizim birde değişik bir oyunumuz vardı. Oyunu bir arkadaş öğretmişti. Boğazdan bir yeri tutuyorsun ve karşıdakinin beynine oksijen gitmiyor sonra da bayılıyor o kişi.Asıl oyun daha sonra başlıyor.Bayılan kişiyi döverek ayıltmaca oyunuydu adı :D

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Lisede çok yaramazdik be şimdi o günleri çok özlüyorum kopya çekmeyi hocalari kızlari kızdırmayi ama gelmez ki :) Acaba geri gitsek bizi alırlarmi hocam okuyama geldik açın kapıyı :D

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sakın çabuk büyümeyin, lisenin de herşeyin de tadını çıkarın..
Çabuk büyümek hiç bişey kazandırmıyor insana..

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
böyle zirzop adamlardan geleceğe dair ne beklenir yaw :)

o yıllarda ciddi takılanlardandım ve bu ciddi takılma hayatım boyunca devam etti. Kimseye birşey demezdim kimsede bana birşey diyemezdi mantık buydu :)

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Asıl zirzop kürtler vadisi tipi ve hareketlerle takılanlar diye düşünüyorum.
Zamanı gelince kopcan,şamata,gırgır,hura zamanı gelince diger türlü ..

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2. Videoda Çocuga ne Oldu Acaba merak ettim :D

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de şu an lisedeyim 3. senem.. hazırlık yılımı hiç unutamıcam 2 sene önce odamızı biz seçiyoduk o zaman yatakhanede geceleri neler yapmadık ki.. ama idare değişti odaları idare seçer oldu bizim yatakhane maceraları baya azaldı ama yinede okulumu seviyorum.... en unutamıcağım 4 yıl olucak(ama önümdeki 2 senenin hiç bitmemesini istiyorum!!!!)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5