İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ahmet Yesevi Üniversitesi?

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Burada okuyan sistemini tahmini değilde artıları ve eksileriyle tam olarak emin bir şekilde söyleyebilecek arkadaş varmı? Uzaktan Eğitim sistemi ile Sakarya Üniversitesinde tanıştım. Burası ile ilgili sorularınız olursa ben yanıtlayabilirim . Benimse Yesevi Üniversitesi uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği hakkında sorularım olacak.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
uzaktan eğitim için öss puan filan olayı varmı

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ilk olarak o bilgisayar mühendisliği için öss ve puan şart mı?
sonrada denklik dedikodularındaki gerçekçilik ?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Öncelikle belirteyim,Trakya üniversitesinde okuyorum.Ancak uzaktan eğitim sistemleri ile ilgilendiğim için bu konuda elimden geldiğince size yardımcı olayım.

Sakarya Bilgisayar Mühendisliği - Öss puanıyla alıyor.Diploması örgün eğitimle aynıdır.Bildiğim kadarıyla bir iki gün okula gitmek gerekiyor.

Ahmet Y.Ü Bilgisayar Mühendisliği - Geçmişte öss puansız olarak alıyordu.Bu alışlarda denklik yoktur.Bu yıl öss puanıyla almaya başladı,denklik geldi.

Ayrıca uzaktan eğitimde ön lisans ve yüksek lisans tüm üniversiteler de denktir.Ayrıca bu konuda şurada bir yazı yazdım.Sorularınızı buradan cevaplayabilirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.