Ahrefs alternatifi siteler

sudenazz

0
Onaylı Üye
Katılım
10 Şubat 2003
Mesajlar
184
Reaction score
29
Konum
Onikişubat
Hem kurumsal olması hem de işlevselliği ile dünyanın en önemli sistemlerinden biri olan Ahrefs.com benzeri siteler ya da Ahrefs'e alternatif olabilecek siteleri bulmaya çalıştım. Karşımıza aynı kalitede çok fazla site çıkmıyor.

Günümüzde gittikçe daha fazla web sitesi sahibi kendi SEO'larını uyguluyor. Bir web sitesini Google’da üst sıralara çıkarmak için optimize etmek, bir bilim kadar sanattır ve Ahrefs, site sahiplerinin araştırma ve içeriğe odaklanmasına yardımcı olan güçlü bir araçtır. Bir yarışmacının SEO konusunda ne yaptığını bilmek, güçlü bir avantaj olabilir. Ahrefs ile birlikte verilen araçlar arasında web izleme, sıralama takibi ve rekabetçi analiz sayılabilir. Program ayrıca, anahtar sözcükleri de analiz ederek site sahiplerinin daha iyi değere sahip ancak aynı zamanda iyi bir değere sahip içerik oluşturabilir.

Ahrefs kullanmanın bir avantajı, hepsi bir arada bir SEO aracı olmasıdır. Çok ağır bir fiyat etiketi ile geliyor. Yedi gün boyunca 7 dolarlık bir deneme var, ancak bundan sonra temel plan kullanıcılara ayda 99 dolara mal olacak. En üst seviye, aylık 999 ABD doları olan bir ajans planıdır. Bir ajansın sahip olduğu müşteri sayısına bağlı olarak bu, benzer servislerden daha uygun bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, birey için fiyat çok yüksektir. Bununla birlikte, programın çok sayıda araca erişim sağlamasına itiraz etmek mümkün değildir.

Ahrefs tarafından üretilebilecek raporlar arasında konum takibi, anahtar kelime araştırması, backlink analizi ve sayfa optimizasyonu konularını içeren raporlar bulunmaktadır. Bunlar SEO konusunda çok az deneyime sahip olanlar tarafından kullanılabilecek pratik araçlardır. Programın arayüzü de gezinmek için çok kolaydır ve özelliklerin çoğunu bulmak için sadece birkaç dakika sürer.

Ahrefs'in en önemli özelliklerinden biri, devasa backlinkler veri tabanıdır. Program, diğer programlar tarafından kullanılanları cücelerce süren bir işlev kullanır. Siteleri tarayabilmek, ayrıntılı bir backlink analizi sağlayan şeydir ve çoğu SEO aracı, tarama robotlarının gücü ile ölçülür. Bu program bu bağlamda eşleştirilemeyebilir, bu nedenle sağlanan veriler yüksek düzeyde bir alaka ve doğruluğa sahiptir.

Moz veya SEMrush'u kullananlar, Ahrefs kullanmaya gelince bir avantaja sahip olacaklar, ancak bu kullanıcılar fiyatlandırma tarafından kapatılabilir. Bu programın rakiplerinden çok daha pahalı olmasının haklılığını haklı çıkarmak için yeterli olup olmadığını söylemek zor. Peki Ahrefs alternatifi olabilecek Ahrefs benzeri SEO sitelerini sıralayacak olursak hangi siteler alternatif olarak görülebilir? İşte Ahrefs alternatifi olan siteler.


Ahrefs alternatifi siteler

MOZ.com
Semrush.com
Serpstat.com
SEOPowerSuite.com
HubSpot.com
Majestic.com
UpCity.com
SpyFU.com
BrightEdge.com
AgencyAnalytics.com
KWFinder.com.com
Raven.com
Yext.com
Woorank.com
BrandYourself.com
WebCEO.com
 

Selim96

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Ocak 2019
Mesajlar
103
Reaction score
41
Konum
Erbil
Teşekkürler. SEO işi yapanlar ve sitesinin durumunu takip etmek isteyenlerin aradığı bir liste.
 

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
788
Reaction score
112
Konum
Hatay
Özellikle nasıl bir backlink çalışması yapılması gerektiği hususunda önemli yol göstericidir.
 

Alparslan_Sultan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
18 Nisan 2008
Mesajlar
773
Reaction score
39
Bu siteleri halihazırda kullanmayan SEO çalışanı yoktur sanırım. Diğerlerini de incelemem gerekecek. Sonuçları buradan yazarım yine. teşekkür ederim.
  1. Ahrefs.com
  2. MOZ.com
  3. Semrush.com
  4. Majestic.com
  5. KWFinder.com.com
  6. Woorank.com
 

dumanimsin

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Nisan 2019
Mesajlar
70
Reaction score
20
Teşekkürler. Şu anda Ahrefs.com, MOZ.com ve Semrush.com premium olarak kullanmaya başladım. Kendi hesabım olmasa da kurum hesabı olarak arkadaşlarımızla birlikte kullanıyoruz. Siz de Türk webmaster araçları benzeri sitelerden daha uygun fiyata üyelik satın alarak kullanabilirsiniz.
 

MSI

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
14 Temmuz 2010
Mesajlar
37
Reaction score
1
Konum
İstanbul
Google Search Console ve Analytics ten veriler alınmaktadır. Ücretsiz olarak Google dan yararlanabilirsiniz.
Konuda geçen siteler rapor sunumu konusunda .pdf olarak hizmetleri vardır. Ücret vermeye gerek yok. SEO yapacağım diyenler google dan yararlanabilir. Yukarıda belirtilen siteler şart değil.

 

chalilozdemir

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Eylül 2020
Mesajlar
4
Reaction score
0
Konum
Bursa
Paylaşım için teşekkürler...

Tanıtım yazısı en az kaç kelimeden ibaret olmalı?
Tanıtım yazısı paylaşan site nasıl bulunur?
Tanıtım yazısı paylaşma fiyatı nasıl tespit edilir?
Sponsor yazı reklamı ya da diğer adıyla tanıtım makalesi yayınlama da en iyi site yazılımı hangisidir?

Tanıtım yazısı paylaşan site - https://www.chalilozdemir.com
 

Had Demir

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
3 Nisan 2021
Mesajlar
14
Reaction score
1
Konum
Eskişehir
Google üzerinden domain authority tools araması yapıldığında da pek çok alternatif sitelere ulaşılabiliyor.
 

KOZBA

Hosting Firması
Katılım
19 Şubat 2021
Mesajlar
22
Reaction score
2
Konum
Sakarya
Semrush'un fiyatı da oldukça uygun.
Yine Project bölümü de oldukça gelişmiş.
 

whoeveryouare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
5 Mart 2008
Mesajlar
407
Reaction score
2
15 günlük Guru sürümü 10 TL hocam, Semrush'ın fiyatına bakarsanız pahalı, satan birçok arkadaş var.
hocam 15 gin 10 tl çok iyi ancak projeyi sürekli baştan kuruyorsun. Her kurduğunda kelime ekleme vs uzun sürüyor :) Acaba kısa yolu var mı tüm hesap bilgilerini taşımanın her yeni kuruluma...
 

hkirsan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Şubat 2017
Mesajlar
16
Reaction score
1
Listedekilerin pek çoğu da ücretli ama bazıları güzel alternatifler. Ahrefs'in yeni Webmaster Tools özelliği sayesinde kendi sitenizin verilerine erişebiliyorsunuz ücretsiz bir biçimde. Bu da dip not olarak burada kalsın.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst