Milletin oylarini vererek sectiği bir millet meclisi, cumhur baskanini secemiyorsa, yazik diyorum sadece. O zaman ne diye bizler oy kullaniyoruz bunu sormak lazim engel olmak isteyenlere ?
o yüzden erken seçim diye birşey var zaten...
Milletin oylarini vererek sectiği bir millet meclisi, cumhur baskanini secemiyorsa, yazik diyorum sadece. O zaman ne diye bizler oy kullaniyoruz bunu sormak lazim engel olmak isteyenlere ?
ben izledim ba$tan sonra ki$isel sorunlarini anlatti durdu.İçinizde bugün Erkan Mumcu'nun yaptığı basın toplantısını baştan sona izleyen var mı acaba?
Demokrasi bu mudur? Elbette inceleme başlatılabilir ama sonuçları önemli..Öte yandan, DYP parti yönetimi, Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan ve Hatay Milletvekili Mehmet Eraslan ile ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.
o yüzden erken seçim diye birşey var zaten...
Demokrasi, en çok sandalyeye sahip olmak değildir.
Mehmet; demokrasi herkesin düşüncelerinin özgürce sergilenebildiği ve herkesin görüşlerinin eşit derecede önemli olması değilmidir?
Eğer bu adamın bu değerlere sahip olmadığına inanıyorsanız ülke olarak oy vermeyecektiniz. Eğer oy verdiysenizde şimdi beklemek zorundasınız... Sonuçta bunları yapanda sizler, bizler... Başa getirdikten sonra ah vah demenin alemi yok.
Eğer bu adamın bu değerlere sahip olmadığına inanıyorsanız ülke olarak oy vermeyecektiniz.
Eğer oy verdiysenizde şimdi beklemek zorundasınız...
Deniz Baykal lider midir? Bana göre o da değldir.
sen bunun gercekten dogru bir cozum olacağinimi dusunuyorsun ?
neyse arkadasim sen benim ne demek istediğimi anlamadin sanirim.
Bir dipnot : Arınç'ın " külhanbeyi " tutumunu kınıyorum. Meclisi kahvehane zannedip kendi başına sayım yapması tam bir skandaldır..Neyseki oranın" Tarla " olmadığını gösterenler vardı..
uyuz' Alıntı:ben kendi görüşümü zaten bildirmedim, bildirmem de. meclis daha kendi içinde anlaşamıyorsa, toplanamıyorsa bu meclis milleti temsil edemiyordur diye kabul görür ve erken seçime gidilir. doğru ya da yanlış durum budur...