M
MkNet
Misafir
Akbank değil hERHANGİ BIR BANKANIN böyle bir şey yapma Lüksü Yoktur.Orada bulunan ve sana bunu soyleyen yetkılıyı Dılekçe İle O şUbenın genel mudurlugune Şikayet et.Sonra olanları buraya yaz.
timsah' Alıntı:bu arada bisey sorucam bu cekler isminizemi geliyor yoksa isimsizmi eger isme gelmiyorsa ben yurtdisindan bu ceklerin bozdurulmasi icin destek vermeyi dusunuyorum.
turkcerap' Alıntı:vallaha bende kasım ayının 1 de vermistim cekleri hala bozulmamıs bugun aradım sanırım akbank gercekten bozmuyor google ceklerini p.tesi gidip bakcam bankaya
uslanmaz' Alıntı:bugün çekimi vermeye gitmişken sordum ve çek almama ya da geri iade gibi bir durum olmadığını söylediler.
Ayrıca yaklaşık 6 yıldır Akbank ile çalışıyorum ve yüklü çekler veriyorum. 5 yıldır 1 kuruş masraf ödememişti. 5-6 ay önce çek masrafı vb. kesintileri için yüksek fiyat istemişlerdi. Ben de Access CCmi iptal edip artık Garanti Bankasıyla çalışacağımı söyledim. Hemen çark edip minimum kesintiyle işlem yapmaya başladılar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.