1- ben o vay vay kelimesini aşalayıcı gibi bir anlamda yazmamıştım (artı bu kelime Türkçe bir kelime kahvehane türkçesi diye ayrı bir dil yoktur)
2- reklamdan kazanıp kazanmaman benim sorunum değil sorun bu şekilde bir hileye başvurmanızdır (hatta bu bile benim sorunum değil g nin sorunudur)
3- bir şey demiyorum sizde doğrusunu söylediniz bende kaldı ki benim gibi bu sayfaları şikayet eden enaz 50 kişi olmuştur
4- siz bir pencere açıyorsunuz ilk başta forex ile ilgili kocaman bir reklam ziyaretçide herhalde bunlardan birine tıklayarak sms gönderirim diye tıklayacaktır herkez ingilizce bilmek zorunda değil
topice dewam başlığı taşıyan pm atıyorsunuz sanki dalaşa girmişizde benim haberim yok gibi geldi eğer bir konuya mesaj yazdıysam mutlaka o konu gerilere düşene kadar takip etmeye çalışırım.
Siz şikayet edildiğiniz için kendi kendinize sinir yapmışsınız onun için intikam alır gibi yazı yazmışsınız yukarı ben kendimce doğru olanı yaptığıma inanıyorum bu tür şikayetleri de sadece sizin sayfalarınız için değil hile içeren tüm sayfalar için yapıyorum çünkü benim tek gelirim bu! yukarıda da bunun nedenlerini gayet açık yazmıştım aslında
benim pekçok sitem var ama bu güne kadar hangisinde ne yaptığımı hiç unutmadım hatta sattığım veya başkalarına yaptıklarımı da unutmadım gözümden kaçmış unutmuşum gibi şeyler aslında pek inandırıcı şeyler değil (her hangi bir suçlama kastım yoktur!)
eğer yanlış birşeyler yazdıysamda özür dilerim kimseyi kırmak yada incitmek taraftarı değilim iyi çalışmalar dilerim
1- Tanımadığınız biriyle iletişim kurarken vay vay tanışabilirmiyiz mi diyorsunuz?
2- Diyorum ki o hile baya bi önce yapıldı site öylece kaldı kendi haline. Yani onun üzerinden ne siteler geldi geçti. Kesinlikle aklımın ucunda bile kalmadı o reklam. İyinet hatırlattı.tnx Belki topic açılmasa banlanacaktım. Şimdi azda olsa şansım var.6 adsense hesabım 5 e düşecekti.
3- Şikayet ettiniz no problem. Sorun o değil kesinlikle. Benim foruma yazıp bu konuyu devam ettirmemin sebebi farklı. Sürekli hileye çalışıp sömürücü bir karakterim olmadığını ispatlamak istiyorum sadece.
4- Forexi bilmeyen birisi mutlaka tıklayacaktır o hilenin mantıgı o zaten. Ta ki öncelerden kullanılmış bir mantık. Hani çocukken derler ya
Yok asla sinir yok. Kesinlikle de kimseye kızmadım. Ben sadece bazı şeylerin anlaşılması için yazdım. yani ister inanın ister inanmayın. o reklam uzun zaman önce konuldu. Odewnet de uzun zamandır ilgilenilmeyen bir site.
Msjınız için de çok teşekkürler.
Topici unutursanız falan diye pm attım, çünkü cevabınıza ihtiyacım vardı.