İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu idam ile tehdit etmesi

furkansayers

İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2019
Mesajlar
163
Reaction score
44
Akit TV adlı kanalın muhabiri Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nden canlı yayın gerçekleştirdi. Burada Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idam edildiği idam sehpasının önünden çok tartışılacak ve toplumu kutuplaştıracak yorumlar yaptı. Akit TV muhabiri Mehmet Özmen "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek önce PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı ardından da FETÖ lideri Fethullah Gülen'in adını söyledi.

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi

Bunun ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da halk tarafından idam edilmesinin istediğini ifade etti. Bu ifadeler CHP yöneticileri tarafından tepki ile karşılandı. Akit TV muhabiri Mehmet Özmen hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Savcılık Akit TV muhabiri Mehmet Özmen hakkında soruşturma başlattı.

 
Son düzenleme:

sudenazz

0
Onaylı Üye
Katılım
10 Şubat 2003
Mesajlar
184
Reaction score
29
Konum
Onikişubat
Bu haberler bana Sivas, Çorum ve Maraş olaylarını hatırlatıyor ve izledikçe korkuya kapılıyorum. Birileri yine provokasyon peşinde. Umalım da amaçlarına ulaşamasınlar.
 

makaleyaznet

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
190
Reaction score
32
Konum
İzmir
"İt ürür, kervan yürür." Provakasyon ile, millete gerçek sorunlarını unutturacaklarını umuyorlar sadece. Ama, artık dikiş tutacak bir yama kalmadı.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst