İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aktif Forum Sitesine Aylık 5tl den Başlayan Reklam Fiyatları..!

oNlyLead

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Daha Site Kurulalı 3bucuk ay oldu. Aktif Ve Hergeçen Gün Daha Çok Büyüyen, Özellikle bu ay nefis bir artış yakalamış olan forum sitemize reklam alıyoruz..!
Site Adresi: www.web-bilginleri.com
Günlük Hit Sayısı: 140+ tekil hit en az 110u googleden gelmedir. bu aralar hit oranlarımızda gittikçe artmaktadır
wink.gif

Sitenin İçeriği Nedir: Forum sitesi
Alexa Sırası:1.791.579 tr sıralaması 19.026
Reklam Alanları - Boyutları ve Fiyatları:
-sitenin heryerinde gözüken anasayfada ise duyuruların üstünde gözüken 468x60 reklam alanı kutucuğu için aylık istenen fiyat sadece 10TL dir.
-Konuların Altına ilk yorumla konunun arasında bulunan 468x60 reklam alanı için aylık istenen fiyat sadece 5TL'dir.
-Sitenin Her sayfasında bulunan yaprak reklam bölümü için ise aylık sadece 15TL istenmektedir.

-konunun içine reklam alanı yerleşimi ise aylık Sadece 13TL'dir.

İletişim:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
Yada pm yoluyla

oNlyLead

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha site yeni olmasına karşın çok çabuk gelişiyor değerli yorumlarınız için teşekkür ederim:)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
benim forum 1 k hit çekiyor ve haftada bir yeni bir sitenin ücretsiz reklamını döndürüyorum, döndürüyorum ki daha çok tanınsın, kardeş yolun daha başındasın, bence fazla uçma, 140 hit 5 tl çok

oNlyLead

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 k hitiniz olupta ücretli reklam verip vermemek size kalmış. 140 hit bukadar yeni bir forum sitesine göre küçümsenecek bir hit oranı değildir. piyasayıda takip ettim zaten bu konuda. değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.