Merhaba;
çok masum bir olaydan şikayetçiyim
forumu en son bıraktığımda bayağı bir aktiflik vardı ne oldu da bu aktiflik yok oldu merak ediyorum?
çok masum bir olaydan şikayetçiyim
![]() |
![]() |
Şubat 2011 den bu yana pek aktiflik konusunda değişiliklik olmadı aslında.
Ama ramazan nedeniyle neredeyse yarı yarıya düşüş var diyebiliriz.
Bu temayı siz uygularsanız. Size 12 bin lira gibi bir para verebilirim.Teravihdeler mi diyorsun hocam
Bence temadan ötürü girmeyenlerde oluyordu.Şikayetlere baktım da.Birkaç konu var. 3.8'in temasını uygulamak o kadar da zor değil gibi
SEO konularından yana sıkıntınız olmasın bende hepinize yetecek kadar kaliteli makale var![]()
neden ki? tasarımı neden oturtamıyorlarBir forumu aktif eden, adminler ve ya site yetkilileri değildir, üyeler ancak bu forumu aktif edebilir. Ama ne yazık ki üyeler ne vbulletin 4 sürümünü ne de güvensizliği sevmiyorlar. Bu yüzden forum içerisinde ultra değişim olmadan, pek de bir yere varılamaz.
- - - -Güncellendi - - - - - -
Bu temayı siz uygularsanız. Size 12 bin lira gibi bir para verebilirim.
Bir forumu aktif eden, adminler ve ya site yetkilileri değildir, üyeler ancak bu forumu aktif edebilir. Ama ne yazık ki üyeler ne vbulletin 4 sürümünü ne de güvensizliği sevmiyorlar. Bu yüzden forum içerisinde ultra değişim olmadan, pek de bir yere varılamaz.
- - - -Güncellendi - - - - - -
Bu temayı siz uygularsanız. Size 12 bin lira gibi bir para verebilirim.
neden ki? tasarımı neden oturtamıyorlar
vBulletin açık kaynaklı bir sistem değil. Yani wordpress ile karıştırmayın. Bu yüzden kodlar çok bağlantılı ve karışıktır. Eski temayı tabi ki bi şekilde yaparsınız. Ama tüm kodları silip kendiniz baştan kodlamanız gerekir. Bu yüzden çok meşakkatli bir iş olacaktır. Bu da profesyonele girer. Tam anlamıyla yapılması için ise 2, 3 ay gibi bir süre gerekir.
yani bir css sistemine sahip değilmi?
CSS ile bitmez bu iş. PHP bilginiz olması ve yüksek seviye hayal gücüne ihtiyaç var. Bu işi tam anlamıyla yapan adam azdır zaten. Özellikle vbulletin 4 tam anlamıyla değişmiş ve tuhaf bir taban ile oturtulmuştur. Buda insanları kızdırdığı için hiç sevilmez ve önerilmez.
En azında bazı görünümler verilebilir.Yanlışmıyım?
Görünümler verilebilir. Ama her zaman vBulletin 4'ün sana verdiği sınırlar içerisinde bir php kodunu değiştirmeden tam anlamıyla temayı değiştirmek için hakim olamazsın.
Örnek vereyim; Yukarı da bulunan Forum, Yeni Mesajlar kısmını tamamen silip kendi html+css kodunuz ile yazabilirsiniz. Ama o html yazı olarak kalır. Bunu bir de php olarak ana siteme entegre var. Bu da şu oluyor ki; Panelden eklediğiniz sayfa oraya otomatik gelir ve aynı özellikleri kullanır.
Dediğim gibi hiçbirşeyi silmeden css üzerinde oynamalar yaparak çok güzel değişimler elde edebilirsiniz.Güvenin bana css'yi sandığınız kadar küçümsememek lazım
Neyse konumuz bunlar değil ben cavbımı aldım üyeler teravihdelermiş![]()