Script Özellikleri:
Geniş Admin Paneli(Yönetim)
Üye olunurken geniş soru çerçevesi
Şifremi unuttum sekmesinde ister email yolu ile ister sms ile şifre isteme
Özel SMS sistemi(Admin panelinden ödeme karşılığı satın alınıp tüm hatlarda kullanıma sunma)
Kullanıcı grupları(Paralı-Parasız)
Sesli Chat-Direk Chat sistemi
Ayrıntılı arkadaş arama
Direk msn sitesi üzerinden msn arkadaş listesini görme ve davet etme sistemi
Facebook resim upload sistemi
Üye cinsiyetine göre tema erkek ise mavi, bayan ise pembemsi olması
Bunlar sadece önemli özellikleridir. Script php ile yazılmıştır. Kapsamlı özelliği vardır.
Fiyatı : Lisanssız fiyatı 300 YTL
Lisanslı fiyatı 350 YTL Paypal Kabul etmiyorum
Script lisanslıdır. Lisanslı kullanıcılar tek ödeme olarak belirtilen fiyata ek olarak 50 ytl öderler ve çıkacak sürümlerden direk faydalanırlar. Lisansız kullanıcılar ise belirtilen fiyatı tek ödeme olarak öderler ileriki güncellemelerden faydalanamazlar.
Demo : [email protected] mail yolu ile veya direk ekleyerek ulaşınız! PM alımı yoktur
Geniş Admin Paneli(Yönetim)
Üye olunurken geniş soru çerçevesi
Şifremi unuttum sekmesinde ister email yolu ile ister sms ile şifre isteme
Özel SMS sistemi(Admin panelinden ödeme karşılığı satın alınıp tüm hatlarda kullanıma sunma)
Kullanıcı grupları(Paralı-Parasız)
Sesli Chat-Direk Chat sistemi
Ayrıntılı arkadaş arama
Direk msn sitesi üzerinden msn arkadaş listesini görme ve davet etme sistemi
Facebook resim upload sistemi
Üye cinsiyetine göre tema erkek ise mavi, bayan ise pembemsi olması
Bunlar sadece önemli özellikleridir. Script php ile yazılmıştır. Kapsamlı özelliği vardır.
Fiyatı : Lisanssız fiyatı 300 YTL
Lisanslı fiyatı 350 YTL Paypal Kabul etmiyorum
Script lisanslıdır. Lisanslı kullanıcılar tek ödeme olarak belirtilen fiyata ek olarak 50 ytl öderler ve çıkacak sürümlerden direk faydalanırlar. Lisansız kullanıcılar ise belirtilen fiyatı tek ödeme olarak öderler ileriki güncellemelerden faydalanamazlar.
Demo : [email protected] mail yolu ile veya direk ekleyerek ulaşınız! PM alımı yoktur