Alah rızası için yardım

arkaşalr ben smf 1.1.13 kulanıyom yanlışlıkla rc.2.0 mı ne işde ona uuymlu tema yüklemişim yanlışlıkla şimdi ana sayfaya girince bakın şöle gözküyor link http://forum-guzel.tk/ iletilerim yazıyor onun altı boş ne yapıcam aicll yardım edin

0
Onaylı Üye
Üye
Admin paneline giremiomusun ?

arkalar o vbuletin tema vbueltin tema kruyodum smf için vbuletin tema kuryodum admin paenlinin link var bende gir diyom orda vbueltin logosunun altındaki iletiler yazısı varya onun altı gözkmüyor ordada

0
Onaylı Üye
Üye
hocam lisanssız diye dosyalar var çogalıyo durmdan

0
Onaylı Üye
Üye
tema dosyalarını sil.site düzelecektir.

0
Onaylı Üye
Üye
catsvp.jpg

hocam lisanssız diye dosyalar var çogalıyo durmdan

0
Onaylı Üye
Üye
sil forumu veritabanının üstüne yenisini kur.

0
Onaylı Üye
Üye
anlamadım .
http://www.forum-guzel.tk/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/lisanssız/

0
Onaylı Üye
Üye
Smf foruma Vbulletin temamı kurmaya kalktın..

Son yükledigin temayı ftp'den sil

1 siteyi nasıl tekrar krucam vertabanı yedeği alrım php myadminden geri nasıl yüklicem nul nulşarı nasıl silicm

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşım okursan problemin çözülür. anlatmışlar ne güzel.

en güzel yapacağın şey ftp deki tüm dosyalarını silip, forumunu yeniden kurman. veritabanına bişey olmaz merak etme.

aynı veritabanı bilgileriyle tekrar kur. eğer forumu nasıl tekrar kuracağını da bilmiyorsan. açıkça söyle vaktimiz olduğunda yardımcı olalım.

kardeş veritabanı yedeki elimde yok şuan yedekelrsem veri tabanını bu yedekledim ver tabanını kurarsam bu benim hatalı temayı arıcak siticek o var elimde eski dzügün bir yedek yok

0
Onaylı Üye
Üye
smf mi vbulletin mi arkadaşım ayrıntılı yaz lütfen.
mümkünse pm le ftp bilgilerini ver bakayım. yok vermem dersende saygı duyarım.

bende profesyonel değilim ama kurduğun forumun lisans problemi olduğunu düşünüyorum. senin iş tema olayından öteye gitmiş gibi g örünüyor.

ftp silmenle veritabanına birşey olmaz. aynı versiyonu yeniden kurarsan problem düzelir .

aga benim site smf sadece smf nin vbuelt,ine benzer temasını yükeldim

Geri