Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkaşalr ben smf 1.1.13 kulanıyom yanlışlıkla rc.2.0 mı ne işde ona uuymlu tema yüklemişim yanlışlıkla şimdi ana sayfaya girince bakın şöle gözküyor link http://forum-guzel.tk/ iletilerim yazıyor onun altı boş ne yapıcam aicll yardım edin
arkalar o vbuletin tema vbueltin tema kruyodum smf için vbuletin tema kuryodum admin paenlinin link var bende gir diyom orda vbueltin logosunun altındaki iletiler yazısı varya onun altı gözkmüyor ordada
kardeş veritabanı yedeki elimde yok şuan yedekelrsem veri tabanını bu yedekledim ver tabanını kurarsam bu benim hatalı temayı arıcak siticek o var elimde eski dzügün bir yedek yok
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.