Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alan Adımı Satışa Çıkartıyorum - www.beyazitozturk.com
Arkadaşlar, acil ihtiyaçtan ötürü domaini 2.000 YTL'ye satışa sunuyorum. İlgilenenler whois bilgilerimdeki mail adresim aracılığı ile iletişime geçebilir benimle. Ya da telefon numaram 0506 618 67 77. Bu numarayı arayarakta iletişime geçebilirsiniz. Saygılar.
İnanın şu ana kadar kimseyle alıp veremediğim bir durum yok. Kimseyle bir problem yaşamadım yani forumda olsun internette olsun. 2000 ytl teklif veren arkadaşın neden almadığını bilmiyorum. Fakat teklif verdikten sonra gerisi gelmedi. Ortadan yokoldu arkadaş.
Ulaşmaya çalışmama rağmen henüz kendisiyle nasıl iletişime geçebileceğimi bulamadım. Bu arada acil ihtiyaçtan ötürü domaini 1.500 YTL'ye kadar vereceğim. İletişime geçebilirsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.