Adres Değiştirildi. Referans Numaram: 65574
Hesabınız aktif edildi. Bilginize.
Adres Değiştirildi. Referans Numaram: 65574
[MENTION=56795]since1925[/MENTION] hesabınız aktif edildi. Bilginize.Referans numarası: 65661
Teşekkürler
[MENTION=56795]since1925[/MENTION] hesabınız aktif edildi. Bilginize.
[MENTION=56897]serkanck[/MENTION] maalesef sadece linux hosting sponsoru oluyoruz. İlk konuda verdiğimiz bağlantıdan sipariş verebilirsiniz. Windows hosting siparişinizi sildim, bilginize.Referans numarası: 65744
Teşekkürler
[MENTION=11943]aslan[/MENTION]berkay TC kimlik numaranız eksik. Alan adı sponsoru da olmuyoruz ayrıca, sadece linux web hosting sponsoru oluyoruz. Dolayısıyla siparişinizi sildim. Bilginize.FATURA NO: 65885
Arkadaslarima onerdim simdiden tesekkurler
Siparişiniz aktif edildi.65941 ilginiz icin tesekkurle
not: tc kimlik no eklenmistir
Sipariş Numarası: 2393485371 çok teşekkür ediyorum.
Ben iki tane ekledim site bir tane oluyormuş galiba [email protected] sipariş no bulamadım. Sadece bir tane onaylıyorsanız getoyun.com onaylar mısınız?Siparişiniz aktif edildi.
Siparişiniz aktif edildi.
Ben iki tane ekledim site bir tane oluyormuş galiba [email protected] sipariş no bulamadım. Sadece bir tane onaylıyorsanız getoyun.com onaylar mısınız?
sipariş numarasını kaybettim knightdestek.com hosting paketine bakarsanız sevinirim.
Adres bilgileriniz eksik olduğu için yardımcı olamıyoruz.
Şu anda zaten sponsorluk hizmetinden faydalanıyorsunuz. Bu hizmetten sadece 1 kere faydalanabilirsiniz.
Sadece adres bilgileri eksik onu da düzenliyemiyorum.
Teşekkürler!Çok güzel bir kampanya olmuş
#817399 destek talebi oluşturuldu.