İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alastyr Telekom Yenilendi!

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Ekim 2007
Mesajlar
414
Reaction score
0
Konum
İzmir
Alastyr Telekom Yenilendi!


2002 yılından beri Smyrna Telekom (www.smyrna.com.tr) adı altında bireysel ve kurumsal internet çözümleri üreten şirketimiz Nisan 2012 tarihi itibariyle ünvanını değiştirerek Alastyr Telekom adını aldı.


www.smyrna.com.tr üzerinden Türkiye lokasyonlu çözümler, www.alastyr.com üzerinden de yurt dışı (Almanya-Hollanda) lokasyonda çözümler üretmekteydik. 2012 Haziran ayından itibaren tüm hizmetlerimizi Türkiye’deki yeni altyapımız ile sağlamaktayız.


Smyrna ile Alastyr isimleri üzerinden ve iki ayrı site ile sunduğumuz tüm hizmetlerimizi de Alastyr altında topladık. Bundan sonra tüm hizmetlerimizi sadece www.alastyr.com üzerinden görüntüleyebileceksiniz.Daha önce Smyrna üzerinden hizmetlerini kullanan müşterilerimiz aynı kullanıcı adı ve şifreler ile Alastyr üzerinden hizmetlerini kullanmaya devam edeceklerdir.




Kurulduğu tarihten bu yana uluslararası standartları en yüksek şartlarda sağlayabilmeyi hedefleyen şirketimiz, Mayıs 2012 tarihi itibariyle Ripe NCC üyesi olmuş ve yurt dışındaki tüm sunucularını Türkiye’de bulunan kendi özel networku içerisine dahil ederek,kendi IP anonsunu yapmaya başlamıştır. Kullanmış olduğu tüm ekipmanları sektörün öncü donanım markalarından seçen şirketimiz, %100 yerli sermaye olarak faaliyet göstermektedir.




Sunmuş olduğumuz hizmetlerin müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılaması ve müşterilerimizin en iyi hizmete en ekonomik şekilde ulaşması yegane önceliklerimizdendir. Servislerimizin içeriğini genişletmek, müşterilerimize sunduğumuz servisler ile ekstra değerler katabilmek, satış sonrası desteğimiz ile en hızlı çözümleri üretip müşterilerimize güven verebilmek, sürekli gelişen sektör ve dünya standartlarını hizmetlerimize entegre edebilmek ise misyonumuzun bir parçasıdır.


Yenilenen web sitemiz, ürün yelpazemiz ve fiyatlarımızı incelemek için www.alastyr.com adresini ziyaret edebilirsiniz.




Firma Bilgileri:
Alastyr Telekomünikasyon İnternet Bilgisayar Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.
Adres: 304 Sk. No:68 K:2 D:3, Üçyol, Konak / İzmir
T: +90232 250 4030 (pbx), F: +90232 250 4031, E: [email protected]
Vergi Dairesi: Konak VD – Vergi No: 772 060 1074


Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi: YS-(1139)
Veriliş Tarihi: 22.09.2008


Bize sosyal medyadanda ulaşabilirsiniz
https://www.facebook.com/AlastyrTelekom
@alastyr


logolar.png
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst