İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alazula Kendini Kanıtladı !

legolasTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet arkadaşlar alazula'da devinim oldu ve hediyeler gönderildi. Bugün itibariyle yakın yerlere hediyeler ulaşmış ve teslim alanlar olmuş. Ben maalesef kaçırdım devinim saatini ama diğer devinimde daha iyi hediyeler alabileceğim.

14e9snl.jpg

Plaj Topu Alan Bir Kullanıcı :

eee6677b.jpg

Cruzer Blade Sandisk 4GB USB Alan Bir Kullanıcı :

3874.jpg

Alazuladan Kulaklık Alan Bir Kullanıcı :

b63s5u.jpg

Bu örnek bir hediye. Daha bir sürü alanlar var. Eğer davetiye isterseniz gönderebilirim. Konuya Mail Adresinizi Atmanız Yeterli.Sizde Kazanmak istiyorsanız bir an önce zulacı olun. :)

Alazula'nın da scam bir site olmadığı anlaşılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Alazula'nın scam olup olmadığını bir deniz topundan anlıyorsan vay haline....

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alazula'nın scam olup olmadığını bir deniz topundan anlıyorsan vay haline....

Arkadaşım birçok yerde başkalarının konusunu baltalıyorsun.Biliyorum gerçekçisin.Ama biraz da anlayışla karşılayıp hoşgörülü olabilirsin.

SanaLCocuK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
davetiye aldım başladım sistem kulaklık 75 Ç şimdi üye oldum bedava 1 ç verdi ankate katıldım 2 ç videolar var onları izleyincede 2 tane veriyor 4 video var her birinden 2 veriyor 5 dakikada 12 Ç ile başlıyorsun gibi :D

T

trgy

Misafir
Bakın ben de bu tarz sistemlere inanmıyorum ve yüzde 90'ı yalan çıkıyor ama şöyle bir durum da var bazıları ciddi ciddi bu işi yapıyor ve düzenli olarak hediyeler dağıtıp paralar ödüyorlar. Arada onlar da kaynamış oluyor. Ha benim önerim böyle şeylerle uğraşacağınıza açın bi blog kendi hayatınızı yazın daha mantıklı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5