İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Alexa 250 k, Türkiye 4.5 k, Hit 4-5 k, reklam ve link satışları.

Umitoloji

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba gözüm gibi baktığım film içerikli internet siteme reklam ve link alımları yapmak
istiyorum site ile ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

Site Adresi : (PM ile verilebilir.)
Sitenizin İçeriği : Film Sitesi
Günlük Hit : 4.000-5.000
Günlük Sayfa Gösterimi : 10.000
Alexa Global : 250 k
Alexa Türkiye : 4.5 k
Site Yaşı : 6 Ay

Reklam Alanları

468x60: Sağ üst Reklam Alanı - Header (Anasayfa, ve diğer tüm sayfalarda gözükür.) 20 Lira.
728x90: Player altı (Tüm konularda gözükür.) 30 Lira. (Ünlü bir e-ticaret firmasına SATILDI.)
120x600: Sol Sabit Reklam Alanı (Anasayfa, ve diğer tüm sayfalarda gözükür.) 25 Lira.
120x600: Sağ Sabit Reklam Alanı (Anasayfa, ve diğer tüm sayfalarda gözükür.) 25 Lira.

Maks. Satılacak Link : 5
Link Ücreti : (1 ay x 15 Lira, 3 ay x 40 Lira)

Ödeme Şekli : İş Bankası, Misli

Takipçileri kısıtlamayacak şekilde olan reklam seçeneklerinin tekliflerine açığım.
Hiçbir şekilde ***** içerikli reklam kabul etmiyorum, splash ve pop-up reklam alımıda yapmıyoruz.

Sitemizin site içi optimizasyon çalışmaları yapılmıştır, site dışı seo çalışmalarıda devam etmektedir, site editörler
tarafından güncel tutulmaktadır tüm filmler en yüksek kalitede eklenip her gün tek tek kontrol edilmektedir.

Hiçbir şekilde bir konuda bile bot kullanılmamıştır tüm filmler manuel olarak eklenmiştir, bir oran oran vermek gerekirse
eklenen filmlerin %85'inin konu ve yorumları filmi izleyen editörler tarafından yapılmıştır diğer %15 lik bir kısmi özgünleştirme
çalışması ile eklenmiştir. Reklam ve link alımı yapacak kişilere oldukça faydalı olacağına düşünüyorum.

Fiyatlar aylık fiyatlardır.

Herkese iyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.