İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alexa çıldırdımı?

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar siteme alexa trafik rank ekledim site yaklaşık bir aydır açık fakat alexa nedense sürekli no data diyordu.. şuan ise baktığımda 23,884,135 rakamlarını yazıyor.. tam anlamıyla bu siteye girin kişi sayısımı.. yoksa alexa çıldırdımı:)

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D Desenize daha çok geride..:) neyse 28 milyonuncuyum 155 milyar 583 milyon 825 bin nuncu olmaktan iyidir..

Teşekkürler..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
doktor 23milyon hangi siteye giriyo anca mynet vs. büyük sitelere o da günlük tekil değil bile :D

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
no data olayı trafik olarak kaç kullanıcı sonrasında kalkıyor bilginiz varmı.. yada belirli bir tarihe göremi ayarlanıyor.. şuan sitemde no data olayı kalktı.. ama alexada sitemin şu anki hali değil plesk panel görüntüsü duruyor..

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim sitem alexa dünyada 211bininci türkiyede 3800 lerde ama hala altta nodata yazıyor.bunu bi türlü anlayamadım.sitemin backlinki de var.neden no data yazıyor bilginiz var mı?

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
alexa cok dogru veriler vermiyor neden derseniz alexa toolbar yükleyenlerin istatisliklerini tutuyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.