Arkadaşlar 4 sayfadan fazla gezin lütfen, bu şekilde biyere gelemeyiz.
Arkadaşlar 4 sayfadan fazla gezin lütfen, bu şekilde biyere gelemeyiz.
gezi başlıyor.
Arkadaşlar benim girişim Rusya olarak görünüyor hatırlatayım dedim.
En ağır benimki düşüyor arkadaşlar 2.5 ayda 720 den 220 ye geldim, beraber başladığımız ve 1 milyon üstü bazı arkadaşalr 150 olmuş durumdalar şu an
bu ıp numarası başlangıcı bana ait kardeşim hemen çıkışımın sebebi var benım internet bağlantım 2 ayrı yerden birincisi yanı resimdeki ip adresi statik ve 100 metre uzaktaki komşumdan aldığım net ordan net kesildi ve m.e.b netinden bağlantı yaptım madem bu kadar güvensizlik var m.e.b ıp numarasının başlangıcınıda vereyım 212. ile başliyor o saatten sonra girişi var kontrol et ben dolaşım başliyor dedikten hemen sonra kontrol etmen de enteresanArkadaşlar 4 sayfadan fazla gezin lütfen, bu şekilde biyere gelemeyiz.
Not: Depresan hangi diziyi izliyosun üstadım stargate universeden sonra Ben Game of Throne ve Camelota başladım. Ağır bi diziye benzio game of throne ama bakalım ne olcak, varmı senin tavsiyen
Arkadaşlar, +2k (tekil) hitli sitemde, 468*60 reklam alanını 25TL den versem mi 1 aylığına sizce? Yoksa az mı diyorsunuz, hiç vermesem daha mı iyi, link çıkışı zarar verir mi bana? Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler, benim için önemli bir konu ve kararsızım