Alexa Gurubu

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
0
Onaylı Üye
Üye
Hocam o resimden ben bişey anlamadım. ne demek istiyor? Ben şahsen bir sitede en az 5 -10 dakika kalıp 6-7 sayfa geziyorum. bu yeterli değilmi? yani yapmamız gereken bişey varsa söyleyin yapalım. bu konularda biraz acemiyimdir :)

Tur başlıyor..

Alttaki resimle o eklediğim resmi kıyaslarsan olayı anlarsın hocam. Clickpath altında gezilen sayfalar ve süreleri görülüyor...

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
Alttaki resimle o eklediğim resmi kıyaslarsan olayı anlarsın hocam. Clickpath altında gezilen sayfalar ve süreleri görülüyor...

Anladım hocam. evet sayfalar arası gezme süresi çok düşük. burdanda duyurmuş olalım gruptaki tüm arkadaşlara. sonuçta ne ekersek onu biçeriz. kimseyi kandırmaya gerek yok yani. daha dikkatli olalım lütfen

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar dolaşım kelimesinden anladığınız sadece siteye girip çıkmaksa burda bi sorun var demektir:eek:lmadı:

ekteki resimde herşey açık...
genel olarak haklı olabilirsin chalap böyle dolaşımları diğer gurupta da farketmiştim ama şuda var sen o resimde tek ip numarası göstermişsin o resimde anladığım şu:)
senin sitene sadece o ip numarası girmiş diğer arkadaşlar girmemiş yok eğer diğer arkadaşlarda girip düzenli dolaşım yapmışsa tek ip numarası ile geneli suçlayamazsın orda çoğul konuşmuşsun
kendi adıma isteyen arkadaşlara özel mesajla bağlandığım 2 internet ip numarasını yollayabilirim incelesınler
bu arada dolaşım başlamıştır

0
Onaylı Üye
Üye
genel olarak haklı olabilirsin chalap böyle dolaşımları diğer gurupta da farketmiştim ama şuda var sen o resimde tek ip numarası göstermişsin o resimde anladığım şu:)
senin sitene sadece o ip numarası girmiş diğer arkadaşlar girmemiş yok eğer diğer arkadaşlarda girip düzenli dolaşım yapmışsa tek ip numarası ile geneli suçlayamazsın orda çoğul konuşmuşsun
kendi adıma isteyen arkadaşlara özel mesajla bağlandığım 2 internet ip numarasını yollayabilirim incelesınler
bu arada dolaşım başlamıştır

Ben geneli suçlayan bir ifade kullanmadım zaten. o ıp numarasının sahibini bilmediğimden resmi koyarak bir mesaj vermek istedim...
üzerine alınması gereken alınsın yani;)

0
Onaylı Üye
Üye
ben alındım benım ip numaramı kontrol et 94........
//
dolaşım 15 dakika önce bitti

0
Onaylı Üye
Üye
Bu guruba bende katilmisdim ama bana kimse orda mesaj yazmadigi icin pek ilgilenmedim sonraa

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
Dolaşım tamamlanmıştır.. Herkese hayırlı akşamlar.

0
Onaylı Üye
Üye
acil çıkmak zorunda kaldım ya sörf şimdi tamamlandı..

0
Onaylı Üye
Üye
Onaylı Üye
Üye
sörf var dediler geldik

arkadaşlar xman da gitti, daha sıkı çalışmalıyız, gruptan ayrılmak isteyenler varsa lütfen söylesinler, boşuna gezmeyelim sitelerini

Geri