İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alexa ilk 1000 içinde siteye dizayn

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Alexa 'nın genel sıralamasında ilk 1000 site içinde olan yabancı bir siteye dizayn yapıcam, fakat içeriği cinsellikle alakalı (sevki kızlar, ünlülerden haberler, komik videolar tarzı). Günde 350000 tekilden fazla alıyorlar bildiğim kadarıyla. Site Google Pagerank 5

Dizaynın sonunda designed by yazıcak ve benim siteme link vericek (turkhitbox.com). Ayrıca tanıtıcı bir post ta yapıcak. Şimdi beni endişelendiren, Google'ın ilerdeki tavrı.

Acaba içeriği cinsellik olan bir siteden aldığım linkler ilerde banlanmama neden olurmu?

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
sizi sevmeyen bir absürt site sahibi o zaman sizi rahatlıkla banlatabilir mi? google'ın böyle bir düz mantıkla davranacağını hiç sanmıyorum..

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Linkle banlanmanın alakası yok, banlanma sadece kopya içerikte oluyor.(bence)
Aşırı ilk alırsan en fazla siten sandbox'a girer, oda 1 ay ile 1 sene içinde çıkar.(başıma gelenleri söylüyorum)

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu site Google güvenli aramasında çıkıyor mu?
Çıkmıyorsa sizin sitenizin de güvenli aramadan çıkarılıp sadece filtresiz aramalarda görünmesine neden olabilir, bu da ciddi hit düşüşüne neden olur.

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizi sevmeyen bir absürt site sahibi o zaman sizi rahatlıkla banlatabilir mi? google'ın böyle bir düz mantıkla davranacağını hiç sanmıyorum..

Kardeşim siten Türkçe ise Düz mantık var, ingilizce ise düz mantık yok! Bkz. bana. Türkçe içerik diye banlandık. Ne uyarı ne bişey direk şut ve gol. Adsense Türkiye'de çalışanlar acımasız.

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu site Google güvenli aramasında çıkıyor mu?
Çıkmıyorsa sizin sitenizin de güvenli aramadan çıkarılıp sadece filtresiz aramalarda görünmesine neden olabilir, bu da ciddi hit düşüşüne neden olur.

şimdi kontrol ettim. Safe search de çıkmıyor bahsettiğim site, fakat ben yinede teklifi kabul edicem çünkü günlük 350,000 hit hiçte az degil..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.