İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alexa patlaması görmek isteyen buyursun

themaniac

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ocak 2013
Mesajlar
82
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Arkadaşlar aşağıdaki site sadece Türkiye'de 4-5 bin kişinin mesubu olduğu Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanları ile alakalı bir forum. 2 gün önce açtığım bu forum henüz Alexa rank sıralamasına girmedi. Bugün itibariyle çok sağlam bir giriş yapacağına eminim. Daha sıralamada yokken sizlerin bakmasını istedim ve No Rank yazısını gördükten sonra, hızlıca nasıl 1 milyona doğru gittiğini görmenizi istedim.

Hit yağmuru YOK! Fake link şu bu YOK.

Takipte kalın!!! İstediğim yere gelince bu işin sırrını size de açıklamayı düşünüyorum.


TMGD Türk
 

ttwebtr

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Aralık 2013
Mesajlar
48
Reaction score
0
Alexa Da Patlama İStiyorsanız İmleme Ve İlgili Sitelerden Link Alıp Günlük Düzenli Oranda Bu Linkler Üzerinden Sitenize Geri Dönüş Sağlaması Gerekmektedir. Sıradan Hit Gönderip Sitede Belli Bir Süre Kalarak Yeni Bir Sitenin Alexa Düşüşü Çok Büyük Uğraş Ve Emek İsteyecektir. Alexa Da Bir Ayda Tr İlk 5K(5000) Sırasına Düşmek İsteyen Arkadaşlar Varsa PM ile Ulaşabilirler. Gayri Ahlaki Siteler İçin Lütfen İletişime Geçmeyin.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst