Arkadaşlar daha önce burada yine Ali Ağaoğlu ile ilgili haber yayınlamıştım. Onu kısa hatırlatalım.
Ali Ağaoğlu yaklaşık 20 gün önce yaptığı bir açıklamada daha önce yaptırmış olduğu bazı binalarının depreme dayanıksız olduğunu açıkca dile getirmişlerdi.
Ve Ali Ağaoğlu bu söylemi ile çok tepki görmüştü.
Şimdi kısaca bu hatırlatmaları yaptıktan sonra geleyim yeni ŞOK haberine
Ali Ağaoğlu bu söyleminin üstünden yaklaşık yirmi gün geçti ki şimdide yaptırmış olduğu binaların depreme dayanıklı olup olmadığını test ettireceğini ve bu testten geçemeyen binalarını yıktırıacağını belirtti. Ve daire sahiplerinden hiçbir ücret talep etmeden yeniden yaptıracağının sözünü verdi.
Şimdi sizce bu söylemler nasıl karşılanmalı ?
Çok açık mert gibi görünmekte ancak akıllara da şu soruyu getiriyor söylemleri?
- Bilmem sadece benim mi aklıma geliyor bu soru ama sorarım:
** Mert görünür gibi yapıpta halen yaptırdığı binalardan emin olamayan Ali Ağaoğlu mert gibi görünüm binalarını test ettirmesi bir bakıma binalarına ne kadar güvendiğini ve binalarını ne kadar sağlamlıkta olduğunu da gösterir.
Bu haber hakkında herkesin görüşünü bekliyorum.
Ali Ağaoğlu yaklaşık 20 gün önce yaptığı bir açıklamada daha önce yaptırmış olduğu bazı binalarının depreme dayanıksız olduğunu açıkca dile getirmişlerdi.
Ve Ali Ağaoğlu bu söylemi ile çok tepki görmüştü.
Şimdi kısaca bu hatırlatmaları yaptıktan sonra geleyim yeni ŞOK haberine
Ali Ağaoğlu bu söyleminin üstünden yaklaşık yirmi gün geçti ki şimdide yaptırmış olduğu binaların depreme dayanıklı olup olmadığını test ettireceğini ve bu testten geçemeyen binalarını yıktırıacağını belirtti. Ve daire sahiplerinden hiçbir ücret talep etmeden yeniden yaptıracağının sözünü verdi.
Şimdi sizce bu söylemler nasıl karşılanmalı ?
Çok açık mert gibi görünmekte ancak akıllara da şu soruyu getiriyor söylemleri?
- Bilmem sadece benim mi aklıma geliyor bu soru ama sorarım:
** Mert görünür gibi yapıpta halen yaptırdığı binalardan emin olamayan Ali Ağaoğlu mert gibi görünüm binalarını test ettirmesi bir bakıma binalarına ne kadar güvendiğini ve binalarını ne kadar sağlamlıkta olduğunu da gösterir.
Bu haber hakkında herkesin görüşünü bekliyorum.