İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

alın size yabancılar nasıl adsense kurallarına uyuyo görün..

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komikhane bende göremedim.Biraz karıştırdım.
Please click our banners from time to time to keep this site free
buy yazının üstünde olan bölümde çıkıyor.Bazen banner çıkıyor,bazen adsense dönüşümlü yani.

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım reklamı dönüşümlü çıkartıyor, caps aşağıda.

isteyen siteye griip refresh yapabilir reklam çıkana kadar :)

T

tahtakale

Misafir
Güzel yöntem ama 8-9 defa yenile yapmama rağmen google reklamları çıkmadı.

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tahtakale sana görünmek istemiyodur belki reklamlar.Excoderda ek vermiş.Son noktayı koymuş.Adsense reklamları çıkıyor....

O

oXo

Misafir
@Lyricsturk iframe kullanmak yasak degil ki ? Ben sitemde banner donusumu kullaniyorsam elbetteki iframe kullanacagim. iframe icine koyacagin kodu frame de acilan pencere olarak isaretlemessen kucuk pencere de acildigi icin atilirisin. veya 468x60 ebatta ki reklam icin sen (ornektir) 460x50 iframe boyutu kullanirsan yine atilirsin. cunku adsense diyor ki benim ads by google yazim gozukecek. Gelelim altina yazdigi bannere tiklayin muhabbetine. Buda bir taktik meselesi. Bir forum da okumustum. Adsense den gelen cevabi gostermis. Adsense yetkilisi yapabilirsin demis. Donusumlu banner kullandigi icin diger bannerlerde de boyle bir yazi serbest oldugu icin savunma olarak bunu gosteriyor. Google de birsey demiyor. Olay bundan ibaret.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Sanırım google banlamış bunu. Çünkü iframede sayfa görüntülenemiyor.

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iframe

google da iframe seçeneği mevcut olması lazım,
eğer i frame içersinde kullanacak isen seçeneği işaretleyip önceden bildiriyorsun,

bu arada sayfa dönüşümlü olarak geliyo, google reklamları çıkınca tıklatmak için ibare çıkıyomu, ben göremedim.

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siteyi F5 ile yenile derseniz değişik değişik reklamlari bunlarin arasinda google i görebilirsiniz..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.