İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alınık PR 3 Domain

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Başlıktan da anlaşıldığı gibi. PR 3 bir domain arıyorum. ingilizce türkçe anlamlı anlamsız sayılı sayısız hiç farketmez tek aradığım özellik "valid pr 3" olması.

15 YTL veriyorum.
kullanmadıgınız boşta duran domainlerini satmak isterseniz beklerim..

düşmüş pr 3 domainler oluyor konular açılıyordu genelde şimdi aradım bulamadım varsa böle bildiğiniz domain ve yardımcı olmak isterseniz hayır demem :)

bababurakk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamlar. şu anda boş olan 1 adet boşta pr3 domain buldum sizde kontrol edin ben checkpagerank.net sitesinden kontrol ediyorum ve valid olarak gösteriyor.

nekshc.com

ottoman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
heathersinnandrestaurant.com

Şu an itibari ile boşta ve valid PR3

demirhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu düşmüş pr3 lerin bir süre sonra pr ları da düşüyo sanırım
özellikle takip ettim forumdan beyazyol.com muydu neydi bir domain aldı bir arkadaş şuan 2 ye inmiş.

depeche

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
farklı konu açmıyayım arkadaş satışını bitirmiş. uygun pr3 veya pr4 türkçe domain varsa pm atabilirsiniz.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senden bu domaini alırken kafam iyiydi heralde. hem 30 ytl verdim hemde Pr 0

www.Esinim.org pr3. deli etme adamı bak 1 defa söyledin domaini aldıgımdan beri site vardı ve her sitemden link verdim pr3 oldu. şuanda da pr3 heryerden bak. iyilik yaramıyor size birileri birşey söyledimi hemen inanıp atlıyorsunuz. pr0 ise gel msne paranı geri verim orda burda dan dun etme.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.