İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alışveriş ve Açık Artırma Projesi Olanlar Kaçırmayın !

micenx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain adi:
bb.jpg

Bitis Tarihi: 23 Ağustos 2011
Kaydedilme Tarihi: 23 Ağustos 2004
Pagerank:-
Fiyat: 3.000 USD
Not Olarak : Projeyi yatırımcı sıkıntısından dolayı sonlandırdığımız için satmaya karar verdik. Konudışı yorum yapmazsanız sevinirim.

Saygılarımla;
N.Tuncer Göker

İletişim: PM Atabilir yada
m.jpg
adresine mail yolu ile yada birebir telefondan iletişim kurabilirsiniz.

oquzhan20

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
domainler güzel fakat o kadar parayı kimsenin vereceğini düşünmüyorum. hatta imkansız. bence fiyatı bin tl civarı bişey yapabilirisniz.

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Kesinlikle çok abartılı bir fiyat, umarım satışınız gerçekleşir, iyi satışlar :harika:

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
satsanız bile markasını alamazlar gibi çünkü sanırım gittigidiyo geldigeliyormuydu neydi onu engelledi bunuda engeller büyük bi ihtimal.Boşuna gaza gelmişsiniz , o parayı verebilecek bu tarz şeyleride düşünür :)

micenx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marka tescili ile birlikte verilicek süreci devam etmekte.

T

trgy

Misafir
bu açık artırma değil de. kampanya domaini olur çok güzel. fırsat siteleri gibi. ama fiyat bana da fazla geldi. 3500 desen belki hatta o da zor ama 35000 imkansız :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bittibitiyor marka başvurusu sizinse red edilmiş
bitti bitiyor marka başvurusu sizinse zaten teciline itiraz edilmiş büyük bi ihtimal incelendikten sonra red edilecektir.Tecili alamazsınız gibi gözüküyor...

Bu yüzden satmak istediğniiz açıkça görülüyor. Tecili alamadan satarsanız alanında elinde patlar.

micenx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bittibitiyor marka başvurusu sizinse red edilmiş
bitti bitiyor marka başvurusu sizinse zaten teciline itiraz edilmiş büyük bi ihtimal incelendikten sonra red edilecektir.Tecili alamazsınız gibi gözüküyor...

Bu yüzden satmak istediğniiz açıkça görülüyor. Tecili alamadan satarsanız alanında elinde patlar.

Tescili alacağız dostum o konuda sıkıntı yok.

Proje iptal sebebi maddiyata dayanmaktadır. Bu devirde yatırımcı olmadan hiçbir işe başlanmıyor.

Siz bana yatırımcı bulun bakın sonrasında neler oluyor.

Günlük 20-30 a yakin mail aliyorum GG kullanıcılarından sisteminiz nasıl açık artırma olcakmı ne zaman açılıcak v.s. gibi.

Proje fazlasıyla tutucak bir iş ve 35.000 USD projeyi faal hale geçircek olan için devede kulak kalır.

Selametle. :şekil:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.