İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alkış Tartışmasına Son NOKTA

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Çocuk kavgası yapmıyoruz, birisi yanlış yapınca siz de yanlış yapmaya yetkili görüyorsanız kendinizi yapın. Bana ne Aziz Yıldırım ne demiş, ben mantığın sesinden konuşurum. Çok mutlu olacaksanız Ultraslan'ın beyniyle Aziz'in ki eşittir, yani sıfırdır.. Umarım şimdi ilk yazdığım mesaja "doğal olarak" hak verirsiniz.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Mutlu etmek istiyorsan kullandığın beyin sıfatını aziz yıldırım ile birlikte onun söylemine katılan % 90 paya sahip fenerbahçe taraftarınıda katmalısın.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
En büyük Fenerbahçeeeee be kardeşim :D Şampiyon
Galatasaray da büyük :D Adımızı Avrupaya duyurdu
Trabzonda büyük :D Hemşerilerim sayılır anne tarafımdan
Beşiktaş da en efendi takım : D

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Woww işde yine visitistanbul güzel yürekli halini gösterdi evet bu yazına katılıyorum ama yinede kızgınım sana :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sonra baska kediler de geldi kavgaya karıstılar. olay büyüyünce araya garfield girdi barıs sağladı. artık kaplumbağa ve kediler barıs içinde yasıyorlar.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kedi kim oluyor burda bunu kavrıyamadım ben sizede cevap vercektim:) ploop

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fenerbahçe'nin %90'ı değil %100'ü beyinsiz olsa şu yaptıkları şeyin anlamsız ve saçmalığı değişmeyecek, o yüzden en uzağa işemek her zaman iyi değildir boşver. Benim takımım şampiyon oldu 3-4 senedir de baya iyi durumda. Borç batağında yüzerken, kendi içlerindeki tartışmalar bitmezken ona buna laf atmakla uğraşanlar akıllıysa ben gerizekalının en önde gideniyim.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha sonra kertenkeleler de araya girdiler bir de baktık hayvanatbahçesindeyiz :D

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
çok keyifliydi.. bunlar futbolun, rekabetin güzellikleri; siz de boş boş birbirinizi yiyin. hayatın tadını, eğlencesini kaçırın..

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burda akıllı zekalı diye bir konu geçmedi akıllı nedir kimdir hangi durumda belli olur bilinmez millet futbol oynar bizler onların yüzünden bir birimizi kırarız neyse spor işi beni aşıyor ayrıldım bu konudan bilmece gibi yazılar çözemiyorum çocuk yaşını gectim

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Değişmeyeceğini nerden biliyorsun? Sen şayet kabullenirsen % 90 ı bende delidir ne yapsa yeridir deyip geçicem, çok şey değişecek :)

Alakasız msg:

Ayrıca anlamadığım bir nokta var Alkış ve takdir edip edilmeme konusunu konuşurken bu borç batağı ile nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım? Yoksa bir konuyu kendi keyfinin istediği yere çekip sürükleme çabası sende bir alışkanlıkmıdır ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bu konuda yapacağım son yorumdur, Benimle bu konuda tartışmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir.

Konuya atacağım son mesaj şudurki, her ne kadar sevmesemde ve hoşuma gitmesemde Şuan Klübümün başında bulunan başkan Özhan CANAYDIN 6-0 Yenildiğimiz maçta bile El uzatıp YILDIRIMI öperek kutlamış tebrik etmiştir,

aşağıya iki tane resim linki bırakıyorum, bunun üzerine benim söyleyecek tek sözüm var.

imam & Cemaat

Resim 1

Resim 2

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı başkan kulüpler birliğinde sadece fenerbahçenin lehine yapılan hakem hatalarını gösterip, sizin o bahsettiğiniz ağlama moduna girmiştir. Ve kaldıki ultraslan denen adamcıkların unuttuğu birşey var. Geçen sene her maçta, her fırsatta ağlayan futbolcularınızı ne çabuk unuttunuz ? Hakeme gidip, hocam para bile almıyoruz diye ağladığınızı nasıl unuttunuz ? he yok olaylar biter skor hatırlanır diyorsanız, 6-0....

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Tebrik eden göremedim ben halen çekemeyen çok ama :)
Durum aynen şudur Cem YILMAZ' ın bir filmde söylediği "sıf laf ..." başka birşey yok :p vik vik vik tribunler daha farklı konuşmalıki herkes spordan zevk alsın... Bunları biz 5 yaşındayken yapıyorduk.
- Ama aslan kanaryayı yeeeeeeeeer!!!!!!!
- Oğlum kanarya uçar gider aslan napsın!!
- O zaman kartal yer!
- Kartal kim lan? :p

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
kayseri erciyes hakkıyla geldi kupa maçı finali oynadı, bence hakkıydı almalıydı kupayı ama alamadı buna rağmen tüm taraftarlar ve futbolcular alkışladı tebrik etti kayserierciyesspor takımını.. Neden ? kaybetseler bile ağlayıp zırlamadılar. Neden ? çünkü alın terleriyle ellerinden geleni yaptılar.. Siz niye alkışlanmıyorsunuz kazandığınız halde şampiyonluğu? oturup bir düşünün, sadece düşünün..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Olayı kişiselleştirirseniz ben de sizin hakkınızda yorum yaparım. Kendi klüplerinin kötü durumuna, borçlarına, fenalığına bakmadan başkalarıyla bu kadar uğraşmaları eleştirmeleri saçmalıktır dedim. Zaten okusaydınız anlardınız ama okumadan yazdığınız için böyle oluyor. Konuyu keyfimin istediği yere çekmek bende genetik değil, bu kadar basit bağlantıları kuramıyorsanız problem siz de.

Ayrıca delidir ne yapsa yeridir gibi cümleleri hangi samimiyete güvenerek yazdığını bir gözden geçiriver istersen. Yazı yazıyoruz diye herkes bir laubali olmayı, çoluk çocuk şakası yapmayı hak görüyor kendinde. Tartışmanızın boyutu "delidir ne yapsa yeridir" kadar seviyesi olmayan boyuttaysa gidip taraftar sitelerinin forumlarına yazın, kendi renkdaşlarınız ile akşam eğlencesi tertipleyin, yok fikir tartışacaksanız da ona göre davranın. Ben objektif bir yorum yaptım, ben kendim kötü durumdayken başkasıyla dalga geçmem, normal olan da budur. Ama Mehmet geçmiş, Ahmet geçmiş, Deniz geçmiş, o da bana vurdu, ilk o başlattı diyip kavga gürültü fitne fesat istiyorsanız o sizin tercihiniz.

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop, öyle deme yav. Genele böyle şeyler yazma. Yanlış yani. Hem yasaklanmış hayvanlar felan, Kenan geçen gün öyle dedi :)

Konuya da birşeyler yazayım. Eskiden çok fanatik Galatasaraylıydım. Tüm futbol ve basket maçlarına giderdim. Şu anda gitmiyorum. Galatasaray iyimi? Değil. Ama güzel futbol oynayan takımı takip ederim. Maçlarını izlerim. Yemek yerken maç özetlerine baktığımda dahi futbolu zevk veren bir tane takım yok Türkiye'de. Bizim halı saha maçları daha zevkli geçiyor. Hiç yoktan ruhsuz oynayan yok. Yorulan defansa geçiyor, kaleye felan geçiyor. Saha içinde yürümüyor. Fenerbahçe niye şampiyon oldu? Beşiktaş şampiyon olmamak için elinden geleni yaptığı için Fenerbahçe şampiyon oldu.

Artık maçlara neden gitmiyorum. Bari onuda ekliyim. İyi günde kötü günde Galatasaray'lıyım. Fakat adam çıkacak sahada elinden geleni yapacak ama şanssızlık işte yenilecek. Ben bu takımın maçına giderim. Ama ben oraya gideceğim. Sahada ne futbol var ne birşey var. Şansa bir gol olursa üstüne yatmaya çalışırlar. Tüm takımlar için geçerli Fenerbahçe - Beşiktaş - Trabzonspor içinde geçerli. Tad yok. 2 bira alayım şu maçı izliyimde stres atıyorum diyorum. Stres küpü oluyorum.

Ama şimdi napıyorum. 2 bira alıyorum. Galata'da balık tutuyorum. Buyursun gelmek isteyen varsa gelsin. Ploop, gelsene sende birazdan çıkıyom.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.