Olayı kişiselleştirirseniz ben de sizin hakkınızda yorum yaparım. Kendi klüplerinin kötü durumuna, borçlarına, fenalığına bakmadan başkalarıyla bu kadar uğraşmaları eleştirmeleri saçmalıktır dedim. Zaten okusaydınız anlardınız ama okumadan yazdığınız için böyle oluyor. Konuyu keyfimin istediği yere çekmek bende genetik değil, bu kadar basit bağlantıları kuramıyorsanız problem siz de.
Ayrıca delidir ne yapsa yeridir gibi cümleleri hangi samimiyete güvenerek yazdığını bir gözden geçiriver istersen. Yazı yazıyoruz diye herkes bir laubali olmayı, çoluk çocuk şakası yapmayı hak görüyor kendinde. Tartışmanızın boyutu "delidir ne yapsa yeridir" kadar seviyesi olmayan boyuttaysa gidip taraftar sitelerinin forumlarına yazın, kendi renkdaşlarınız ile akşam eğlencesi tertipleyin, yok fikir tartışacaksanız da ona göre davranın. Ben objektif bir yorum yaptım, ben kendim kötü durumdayken başkasıyla dalga geçmem, normal olan da budur. Ama Mehmet geçmiş, Ahmet geçmiş, Deniz geçmiş, o da bana vurdu, ilk o başlattı diyip kavga gürültü fitne fesat istiyorsanız o sizin tercihiniz.