İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Almanya Lokasyonlu Dediacted Ariyoruz..

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar ..Erbas-Online Vakasindan Sonra Dediacted almaya karar verdik ekip olarak..
Simdi bize asagidaki ozelliklerde ve fiyatlarda Sadece almanya Lokasyonlu Dediacted Fiyatlarinizi Verirseniz Sevinirim..Neden almanya lokasyon cunki hizi konusunda ben bugune kadar sahsim olarak En memnun kaldigim almanya konumlu sunuculardir ..Eger gercekten hizina guveniyorsaniz baskalokasyonda olabilir..

Iste Istedigimiz Ozellikler :
HDD : min:80 maximum :120x2 - 160x2 HDD
RAM : Min: 1 Gb Maximum 2 Gb ram
Plesk Kontrol Paneli 7.5 tr veya yoksa farketmez(En Az 30 Domain Lisansli )
isletim sistemi : Linux
Odeme: Aylik olacak.Ve verebilecegimiz maximum fiyat 130 Ytl
Ayrica Dedactedi aldigmiz kisi veya kurmlardan destek istiyoruz .bir sorun ve problemde aninda yardimci olabilmes icin ..(msn-tel vs.)

Arkadaslar Lutfen artik ohh be diyebilecegimiz aksam yatarken insallah sitemize bisey olmaz demeden , korka korka ise gidip gelmeden kisacasi gozumuzu arkada kalmadan bi makine ve ekiple calismak istiyoruz..Erbas Online nin mahvettigi yiktigi calisma ,dostluk ve kardesligi yeniden bulmak ve sitelerimizi yasatmak istiyoruz..
Hepinizden simdiden Allah razi olsun ..

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benden size bir tecrübe , ne yapın edin yurtdışı dedicated'i kendiniz alın..

hmm peki almaya alalim ama ben bilmiyorumki mesela soyle strato dan veya bilmiyom baska hangi firmalar var aldigimda paneli filan nsil kuracagiz nasil iletisime gecegiz gibi yoksa oda olabilir neden olmasin

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba;

Almanya lokasyonlu VPS düşünecek olursanız, yardımcı olmak isterim.

Intel Core2Duo E6600 işlemci
1GB DDR2-RAM
120GB SATA2 HDD
2TB BW

Bu sunucuda sadece 2 VPS olacak. O sebeple, işlemci bakımından alacağınız performans, tek başına bir P4 3.2 HT gibi olacaktır. :) Dedicated bölümünde VPS ilanı gibi algılanmasın bu, zira semi-dedicated gibi bir durum aslında. :)

Saygılarımla.
Kerem

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşlemci,işletim sistemi vs. ?
isletim sistemi linux olacaktir
Merhaba;

Almanya lokasyonlu VPS düşünecek olursanız, yardımcı olmak isterim.

Bu sunucuda sadece 2 VPS olacak. O sebeple, işlemci bakımından alacağınız performans, tek başına bir P4 3.2 HT gibi olacaktır. :) Dedicated bölümünde VPS ilanı gibi algılanmasın bu, zira semi-dedicated gibi bir durum aslında. :)

Saygılarımla.
Kerem

fiyatini ve msn adresinizi pm ile atarsaniz gorusebiliriz

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fiyat yazmayı unutmuşum, yaşlılık işte. :D 80 Euro / ay fiyatı var yukarıda özelliklerini yazdığım VPS'in.

Saygılarımla.
Kerem

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
benden size bir tecrübe , ne yapın edin yurtdışı dedicated'i kendiniz alın..

aynen katılıyorum. birtek durum netdirekt için farklı çünkü netdirekt türkiyeye direk satış yapmıyor teknoserverdan almanız gerekiyor.

yurtdışı için aracıdan server almak enayiliktir bana göre. 100 dolarlık aynı serveri 120 dolara satıyorlar, teknik desteğimiz var diyorlar.

zaten normal şartlarda size ilk etapta yalnızca hesap açma, kapama gibi şeylerin nasıl yapıldığını bilmeniz gerekecek. ileri düzey birşeyler bilmenize gerek yok. serverin optimizasyonunuda makul bir fiyata birisine yaptırırsınız, her ay düzenli olarak ödersiniz paranızı direk datacentera.

HTservers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Linux
Intel Pentium 4 3,0 Ghz HT
1024 MB DDR-Ram
160 GB HDD
100mbit/s-port
Limitsiz Trafik
Cent Os 4.4
Plesk 8.1.1 Sınırsız Domain
2 Adet Ip adresi
Tiscali Veri Ağı ~ Giga-Int. Lokasyon Almanya
Ortalama 80-90 Ms ping
Aylık 89 EURO / Kurulum Ücreti Yok.

+ Ek olarak remote hard reboot paneli aylık 11 Euro karşılığında verilmektedir.

* Teslimat oem parça stok durumuna bağlı olarak 3 gün ile 7 gün arasında değişmektedir.
* Sunucular Giga-Int. / Almanya-Munich datacenterinda barındırılmaktadır
* Banka Havalesi-Eft ve Paypal (+ %6 komisyon) ile ödeme imkanı
* Kurulum sonrası sadece donanım sorunlarının çözümü ve reboot istekleri ücretsiz olarak yapılacaktır.
* Sunucularda istediğiniz programlar, sunucu güncellemeleri, istediğiniz ayarlar ilk kurulumda gerçekleştirilir. Firewall ayarları, sistem güncellemeleri ilk kurulumda ücretsiz yapılır.

Sipariş vermek isteyen yada ilgilenen,bilgi almak isteyenler sitemiz üzerinden ticket açabilir yada aşağıdaki iletişim birimleriyle irtibata geçebilir.

Tel: 0544 931 87 23
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]

HTservers Networks
Saygılarımla.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.