İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alp Video Scriptleri V2 DİZİ Ön Satışta | Kaçırma Üzülürsün!

death_angel35

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Şubat 2008
Mesajlar
16
Reaction score
0
dizi.jpg



ÖN SATIŞ BAŞLANGIÇ : 10 KASIM 2013
ÖN SATIŞ BİTİŞ : 19 KASIM 2013
KURULUM BAŞLANGIÇ : 20 KASIM 2013

ÖN SATIŞ SONRASI FİYAT 150 TL OLACAKTIR. VE KESİNLİKLE TEKRAR İNDİRİM SÖZ
KONUSU OLMUCAKTIR. FİLMDE BU OLAYI YAŞADIK LÜTFEN BAŞTAN ÜSTÜNE BASARAK BELİRTMEK İSTİYORUM.


ÖRNEK ANSAYFA GÖRÜNTÜLERİ

RENK 1

RENK 2

RENK 3

10-15 renk seçeneği sunulacaktır. İç sayfa ile ilgili örnek görsel eklenecektir.

Film sürümünde olduğu gibi tek tek özelikleri yasakpara etmek istemiyorum. Sölenecek çok söz olduğundan ötürü dikkat çekici donanımsal özelliklerinden üstünden geçicem.



  • Dizi Takvimi : Dizi ekleme esnasından dizinin hangi günlerde tvde yayınlandığı bilgisi girebilir veya dizi api ile bu bilgileri erişebilirsiniz. Bu sayede dizi tvden yayınlanmadan önce dilerseniz, otomatik olarka yeni bölüm bilgileri sitenizde sunulmayarak başlayarak rakiplerinizden önce yeni bölümle ilgili index almanız, ve ilgili arama sonuçlarından daha üst sıralarda çıkmanız sağlanabilir.
  • Dizi Api : Diziye ait oyuncu,poster, yayın günleri, imdb puanı(imdb yer alıyorsa) gibi bir çok bilgiyi size dizi ekleme esnasından sunulmasına yarayan modüldür.
  • Dizi Tartışma : Popüler dizi sitelerindede gördüğümüz site üyelerinin kendi aralıklarından dizi hakkında spoilerlar, soru/cevap ve bilgi endinme bölümüdür.
  • Abonelik: Üye veya ziyaretçiler bir diziye aboneliklerini yaptıklarından diziye yeni bölüm eklendiğinden veya sezonu bitse yeni sezon başladığından e-posta abonelik işlemini yapanlara bilgilendirme yapılmasını sağlayan modüldür.
  • Otomatik Geçiş Player: flv ve mp4 izleme kaynaklı dizi bölümlerinde oto geçiş player sunulmaktadır.

Bilgilendirme: Video sürümüde 10 günlük süreç içerisinden ön satışa sunulacaktır. Video sürümünün normal satış bedeli 100 Tl olacak iken, ön satışla 75 tl ye sahip olabileceksiniz.Tekrar belirtmekte yarar var v1 den v2 ye geçecek kullanıclar video sürümünde normal satışına başlanmasından sonra hemen geçiş işlemleride yapılacaktır.
Bekleyen herkese hayırlı olması dileğiyle umarım büyük kullanıcı kitlesinin hoşuna gidebilecek; sade, kullanışlı ve yüksek ziyaretçi çekebilen bir şey çıkaracağız.


Paypal ve sanalpazar aracılığı ile satın almak isteyenler %5 komisyon ödemek zorundadırlar.


PLAYSTATION 3 ÇEKİLİŞİ HAKKINDA
film sürümünden çekiliş için 50 adetlik hakkı tamamlanmamıştır, 18 kişilik çekiliş hakkı kalmıştır. Dizi ve video sürümlerinden bu miktar tamamdığı gibi çekiliş online video stream ile yapılacaktır.


Saygılarımla
HÜSEYİN ALP


 

Bouncer

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Şubat 2013
Mesajlar
38
Reaction score
0
Hocam gmail size mesaj yazdım ama daha dönüş yapmadınız

1 adet almak istiyorum
 

alpgun1

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
123
Reaction score
0
ben aldım mükemmel bir scprit hakkını vernek lazım yanlız teknık testek 0
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst