İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sıfır Altın Çilek Bitkisel Zayıflama Tabletleri ŞoK SADECE 29.00 TL

stats

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mart 2011
Mesajlar
98
Reaction score
0
174394001298103791_500.jpg


SADECE 29.00 TL


http://www.nealsak.com/urun/altin-cilek-bitkisel-zayiflama-tabletleri-91215493.php

Altın Çilek Bitkisel Zayıflama Tabletleri


Altın Çilek Bitkisel Zayıflama Tabletleri 120 Kapsül


Altın Çilek Dünya' nın en yüksek lif oranına sahip olan meyveleri arasında yer alan bir meyvedir. Papaya bitkisi ile özleştirilip karışımında sadece Altın Çilek ve Papaya bitkilerini barındıran Altın Çilek zayıflamaya yardımcı ürünümüz, en yavaş metabolizmalarda bile etkisini hızla gösterip vücut bünyesinde yer edinmiş yağların yakımı sayesinde kilo kontrolü sağlamaktadır. İdeal kiloya ulaşıldıktan sonra verilmiş olan kiloların geri alınma riski asla yoktur.
Altın Çilek yüksek oranda life sahiptir. Lif zayıflamanıza daha çok yardımcı olur.



Altın Çilek Kapsülünün bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. Hamile ve emzirenlerin kullanmadan önce doktora başvurmaları önerilmektedir.

Altın Çilek Bitkisel Zayıflama Tabletlerinin İçindekiler

Altın Çilek Kapsüllerinin içerisinde Altın Çilek meyvesi ve Papaya bulunmaktadır.

Altın Çilek ve Papaya


Özellikle son yıllarda sosyetenin zayıflama yöntemi olarak adındansıklıkla bahsedilmeye başlanan Altın Çilek, başbakan Tayyip Erdoğan'ın da bu meyveyi tükettiğini belirtmesinden sonra, gerçek anlamda hak ettiği değeri bulmaya başladı.

Altın Çilek, bilinen bitkiler arasında lif oranı en yüksek olanlardan biridir. Lifli olarak bilinen ve insanlar tarafından tüketilen birçok "ünlü" meyveden ortalama 3 kat daha fazla lif içeren Altın Çilek, bu özelliği sayesinde uzun süre ve gerçek bir tokluk hissi uyandırır ve yağları yakarken de su kaybına neden olmaz. Su kaybının olmaması demek, yağlarla birlikte kasların da erimesine engel olmak, sadece yağların erimesini sağlamak demektir.

ALTIN ÇİLEK :


Altın gibi bir renge sahip olan ve egzotik dünyaya özgü bu meyve,son yıllarda oldukça popüler olmaya başlamıştır. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de özellikle başbakan R. Tayyip Erdoğan tarafından kullanıldığı ortaya çıkınca popülerlik kazanmaya başlamıştır.

Altın çilek pürüzsüz, kolay sekil alan, parlak ve turuncu-sari bir dış yüzeye sahiptir. Özü sulu ve içerisinde çok ufak açık sari çekirdekleri vardır.Yapılan araştırmalar sonucunda, lif oranı en yüksek bitkiler arasında olduğu ortaya çıkan Altın Çilek, birçok sağlık sorununda çok güçlü bir yardımcı durumundadır.

Kilo vermeye yardımcı olur,

Diyabet (Şeker) hastalığına karşı faydalıdır,
Sindirim sistemindeki parazit sorunlarını çözmeye yardımcı olur,
Yüksek oranda C vitamini desteği sağlar,
Antioksidan oranı yüksektir ve vücudun temizlenmesine yardımcı olur.

PAPAYA :

Papaya bitkisi yapraklarını dökmeyen, tropikal bölgelerde yetişenbüyük bir çalı veya küçük bir ağaçtır. Meyveleri kavuna benzediği için ona kavun ağacı da denir. Güneşli, sıcak, humuslu ve bol sulu topraklarda yetişir. Dişi ve erkek papaya bitkileri ayrı ayrı olup (nadiren birlikte); meyve üretmek için her ikisine de ihtiyaç vardır. Meyveleri yaz aylarında iyice olgunlaştıktan sonra toplanır. Bitkinin boyu türlerine göre 1,2 - 3,6 m. arasında olabilir.Olgunlaşmamış papaya meyveleri; bazı ülkelerde (Güney Amerika) sebze olarak pişirilmekte veya salatası yapılmaktadır.

Altın Çilek Etkileri ve Faydaları

Acıkma Hissini Azaltarak Tokluk Hissi Sağlaması:
Altın Çilek, önerildiği şekilde kullanıldığı zaman, uzun süre tokluk hissi yaratır ve tatlı krizlerine engel olur. Bu sayede daha uzun süre, daha az kalori ile günü geçirmiş olursunuz.

Yağ Yakma İşlemini Sağlıklı Bir Şekilde hızlandırır:
Altın Çilek, temelde yağ yakarak zayıflamayı hedefler. Ancak, birçok ürün yağ yakarken su kaybına ve dolayısıyla da kasların da erimesine neden olurken, Altın Çilek su kaybına engel olur ve bu sayede sağlıksız bir işlem olan "kas yakma" işleminin önüne geçer.

Yağların Sağlık Bir Şekilde Vücuttan Atılmasını Sağlar:
Altın Çilek tüketimi, insan metabolizmasını hızlandırarak daha fazla enerji harcanmasını sağlar. Ancak, bu enerjiyi özellikle yakılan yağlardan sağlar ve vücuttaki yağları enerjiye çevirerek yok eder. Bunun yanı sıra, lifli yapısı sayesinde vücut tarafından yeni yağ birikimlerinin vücut tarafından sağlanmasına da engel olur.

Altın Çilek Sayesinde Yağlar Enerjiye Dönüşür:
Birçok zayıflama ürünü, vücudu enerjiden yoksun bırakıp halsizliğe neden olurken, Altın Çilek vücuttaki fazlalıkları enerjiye dönüştürerek ortadan kaldırdığı için herhangi bir halsizlik sorununa neden olmaz.

Eğer bugüne kadar birçok yöntem denediyseniz, Altın Çilek Zayıflama Hapı kullanmaya başladıktan sonra aradaki farkı ve etkiyi kısa sürede fark edeceksiniz. Sağlıklı ve kolay bir şekilde, bir daha geri almamak üzere kilo vermek istiyorsanız, tamamen doğal ve sağlıklı bir içeriğe sahip Altın Çilek Zayıflama Hapı size en uygun çözümü sunacaktır. Formülü özel olarak geliştirilen Altın Çilek Zayıflama Hapı en doğal formülü olarak karşınızda.

Faydaları :

Kilo vermeye yardımcı olur.
Diyabet (Şeker) hastalığına karşı faydalıdır.
Sindirim sistemini temizler ve parazitlerin yok edilmesinde etkilidir.
Bilinen en yüksek lif oranına sahip meyvelerden biridir.
Yüksek oranda C vitamini içerir.
Yüksek oranda antioksidan içerir.
Kanı temizlemede etkin bir içeriğe sahiptir.
Göz sinirlerini güçlendirmeye yardımcı olur.
Metabolizmayı dengeye sokar ve yavaş çalışan metabolizmaları hızlandırır.
İdrar söktürücü etkiye sahiptir.
Kan akışını hızlandırır ve cildin daha canlı görünmesine yardımcı olur
Zayıflamaya yardımcı olur.
Verilen kiloların geri alınmamasına yardımcı olur.
Şu ana kadar görülmüş bir yan etkisi yoktur.
Tatlı krizlerine engellenmesinde yardımcı olur.
İştahınızın azalmasına yardımcı olur.
Hamile ve emzirenlerin kullanmadan önce doktora başvurmaları önerilmektedir.

Altın Çilek Hapının Altın Çilek Meyvesinde Farkı Nelerdir?

Piyasada satılmakta olan Altın Çilek meyvesi ve bu meyvenin kurusu, doğrudan tüketildiğinde, vücut tarafından sadece %30'luk kısmı sindirilmektedir. Geriye kalan kısım ise vücuttan atılmaktadır. Oysa ki Altın Çilek Zayıflama Hapı, özel içeriği ve yapısı sayesinde sindirilme oranını %85'e kadar çıkarmakta ve meyvesine göre neredeyse 3 kat daha fazla fayda sağlamaktadır.

Altın Çilek Bitkisel Zayıflama Tabletlerinin Kullanımı :

Sabah ve akşam öğünlerinden 30 dakika önce 1'er adet alınmaktadır. Verilmek istenen kilo miktarı 15 kg ve üzerinde ise kullanım şekli sabah 2 Akşam 1 adet olmak üzere kullanılması tavsiye edilmektedir.

Uyarılar :

Ürünün bildirilmiş herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır ve aşırı hızlı kilo kaybına neden olmadığından ötürü vücut çatlaklarına, tansiyon düşüklüğüne ve baş ağrısına sebep olmaz. Su kaybına neden olmamasından ötürü, geçici bir zayıflama ve bağırsaklara zarar verme durumu söz konusu değildir. Her ne kadar şeker hastalığına çok iyi geldiği basında çokça yer almışsa da Altın Çilek kapsülünü şeker hastalarına, tansiyon hastalarına, troid sorunu olanlara, kalp damar hastalarına, emziren veya hamile bayanlara önermiyoruz.



SADECE 29.00 TL

SINIRLI STOK


http://www.nealsak.com/urun/altin-cilek-bitkisel-zayiflama-tabletleri-91215493.php
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst